Få styr på dine data

Vi kan tilbyde dig mange forskellige løsninger til jeres Business Intelligence projekter. Vil du gerne igang med Microsoft PowerBI eller ønsker du blot at lave en simpel Excel Løsning, så kan vi hjælpe.

Det kan vi også hvis du ønsker at gå et skridt videre og begynde på datawarehousing

Nedenfor har vi angivet nogle eksempler på hvad vi arbejder med i forbindelse med Microsoft SQL Servere, og har du spørgsmål til noget der ikke er på listen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.


Kontakt os for en uforpligtigende snak om Business Intelligence

9 eksempler på hvad vi arbejder med indenfor Business Intelligence

PowerBI

PowerBI er Microsoft' bedste business Intelligenceværktøj, faktisk vil vi postulere at det er markedets bedste, når man tager alle parametre i betragtning. PowerBI er en cloud baseret Business Intelligenceløsning som du kan være igang med at bruge efter 1 - 2 dage.

Excel løsninger

Har du brug for en simpel Business Intelligence løsning, så kan kan en Excel løsning være en god start. Viser løsningen sig brugbar, men vokser du dig ud af den, så kan løsningen efterfølgende flyttes over i PowerBI.

Power Pivot

Power Pivot er en del af Excel, og vi er dygtige til dette. Vi kan også hjælpe med de relaterede teknologier som Power Query og Power View, ligesom vi har erfaring med kodesproget DAX og integration til Sharepoint.


Datawarehouse

Hvorfor ikke få samlet dine Business Intelligence data i et datawarehouse? På den måde bestemmer du forretningsreglerne, hvem der må se dataene og samtidig kan du gøre jeres datamodeller så lette for brugerne, at de selv kan lave analyser og rapporter.

Data kvalitet

Det er let at lave en visuel lækker Business Intelligence løsning, men er dataene ikke i orden, så er løsningen ikke anvendelig. Derfor er det vigtigt at have styr på sin datakvalitet, og vi har stor erfaring i deduplikering og fejlrettelser.

Machine Learning

Hvorfor ikke få hjælp til at forudsige og analysere dine data? Machine Learning er det nye sorte indenfor Business intelligence, og vi hjælper dig gerne med at komme igang.


Big Data

Større datamængder kræver nye teknologier, og vi kan hjælpe med at analysere større og ustrukturerede datamængder via Microsoft HDInsight og Microsoft SQL Server 2016.

Microsoft Reporting Services

Har du en Microsoft SQL Server Standard eller større, så kan du benytte dig af Reporting Services, til at vise rapporter, KPIer etc. til dine kollegaer. Du har licensen, så det kræver ingen startinvestering.

Microsoft Integration Services

Med Microsoft Integration services kan du let og elegant flytte og transformere data. Det kan være at du vil bygge et datawarehouse eller bare sende nogle data til dine leverandører.

Hvad vi tilbyder

Nedenfor ser du en liste over det vi tilbyder. Listen er ikke komplet, så hvis du mangler noget, så kontakt os og vi ser om vi kan hjælpe dig.

 • Udførelse af opgaver
 • Totaldrift onsite
 • Online support
 • Dialog med andre leverandører
 • Salg af licenser til PowerBI og Azure
 • Opsætning af software / løsninger
 • Outsourcing af drift
 • Billige ressourcer til udvikling
 • Vejledning / Introduktion
 • Deep dive kursus med dine data
 • Onsite oplæring
 • Implementering med sidemandsoplæring
;
Certificeringer
;