Om SOAK A/S

Vi er et mindre, men meget dedikeret, IT-firma der har til huse i Vejle. Vores primære arbejdsområder er Microsoft SQL Servere, Microsoft Dynamics NAV og Business Intelligence.

Vores Kunder befinder sig primært i Danmark, men vi har også kunder i så forskellige lande som Letland, Thailand, USA og England (blot for at nævne nogle eksempler)

Vi leverer til tiden

Når vi aftaler at leverer en opgave til et bestemt tidspunkt, så gør vi det. Vi forsøger i den indledende fase at få forstået opgaven så godt at vi kan give en præcis leveringsdato.

Vi har stor viden

Vi er altid på kursus. Enten når vi arbejder for vores kunder, eller når vi deltager i formaliseret kursus/certificeringsforløb. Vi underviser også andre Microsoft SQL Konsulenter således at de kan blive certificeret.

Vi vil tjene penge

Vi vil ikke pakke det ind. Vi vil/skal tjene penge for at vi også har en virksomhed om 10 år. Vi har dog ikke brug for at "score kassen", da vi hellere vil have fair priser og bruge penge på at udvikle os.

Lidt om hvem vi er

Vi er dygtige og vi har det sjovt samtidig med at vi altid ønsker at leverer gode løsninger til vores kunder, og at vi ønsker at levere dem til tiden.

Certificeringer
;