Chat with us, powered by LiveChat

Azure Dataplatform

Få dine data i skyen og få indsigt

Undskyld at vi kommandere lidt med dig, men med dine data på Microsoft Azure, så har du pludselig fået den ultimative platform til at opbevare, behandle og præsentere dine data.

Fordelene omfatter blandt andet muligheden for en mere agil integration til Microsoft Power BI, Power Apps og Power Automate. Du får mulighed for at lave dataanalyser med Microsoft azure Machine Learning, bruge dine data sammen med de cognitive services eller måske ønsker du bare at gemme dine data i skyen da det er et billigt og effektivt alternativ til at have dine egne servere stående.

Grundlæggende er målet for jer at træffe flere datadrevne beslutninger, at minimere omkostningerne til at gemme data og i det hele taget få lettere adgang til dine data.

Microsofts dataplatform indeholder værktøjer til at opbevare data (f.eks. Azure synapse, SQL databaser, Cosmos DB), til at flytte og transformere data (f.eks. DataBricks, Data factory), analysere data (f.eks. Machine Learning studio) og til at præsentere data (f.eks. Power bi).

Vi er rigtig gode til det. Faktisk er vi så gode at vi afholder Webinarer for Microsoft i dataplatformen, og vi underviser i deres certificeringskurser indenfor Dataplatformen. Vi skal heller ikke glemme at vi hjælper vores kunder med at flytte i skyen.

Vil du let og hurtigt igang, så har vi udviklet et værktøj til at flytte din Business Intelligence i skyen.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Rådgivning ved nye installationer og opgradering.
  • Opsætning af SQL servere.
  • High availability.
  • Performanceoptimering (vi er og bliver de bedste!)
  • Backup strategier
  • Disaster recovery.
  • Sikkerhed
  • Overvågning og drift
  • Udvikling af databaser.
  • Flytte databaser i skyen.

Sådan kommer I igang

Synes du at dette lyder spændende, og du mener at dette kunne være en løsning for dig og din virksomhed?

Så er det muligt at kontakte os, for at få mere information og eventuelt booke et møde allerede nu.

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?