Chat with us, powered by LiveChat

ERP (Business Central)

Maskinrummet skal være i orden

Med Microsoft Business Central får du et af de mest morderne og fleksible ERP-systemer som kan understøtte din forretning effektivt og på en økonomisk måde. 

For os er et ERP-system mere end et sted hvor data indtastes. Det er maskinrummet der der danner grundlag for jeres indtjening på kort sigt og analyser og strategiplaner på lang sigt. Derfor skal det “bare fungerer”. Det sikrer vi at det gør.

Du kan vælge mellem installation hos dig selv, hos os eller køre det i skyen. Valget er dit, og det afhænger af dine ønsker og behov.

Licenseringen kan også foregå på flere måder, og du kan enten betale et månedligt abonnement eller benytte dig af de traditionelle betalingsmåder hvor du betaler et beløb upfront og derefter et årligt gebyr.

Vi understøtter din forretning, også når du skal have implementeret ERP system. Dette ses ved at vi blandt vores konsulenter har kollegaer der tidligere har arbejdet med økonomi i virksomheder. Uddannelsesmæssigt har vi HA’er i økonomi, HD’er i Regnskab, MBA i forandringsledelse og mere.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Opsætning af Microsoft Business Central (hos kunden, hos os eller i skyen).
  • Forståelse og implementering af processer
  • Afstemning af økonomi i fbml. implementering.
  • Overførsel af data fra gammelt ERP system.
  • Produktionsstyring og optimering med Business Central

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?