Chat with us, powered by LiveChat

Cloud Infrastruktur (Azure)

Drop investeringerne og kom i skyen

Der er mange årsager til at flytte sin infrastruktur i skyen, men den største er at I altid har en infrastruktur som har den rigtige størrelse (og dermed omkostning). Skalering er et nøgleord når i flytter i skyen, og hvorfor betale mange penge for en On premises SQL server fordi at den skal belastes 2 timer hver dag, når man i skyen kan skrue op for performance i 2 timer og dernæst skrue ned igen for at reducere omkostninger?

Udover skalering, så afregnes jeres infrastruktur på Microsoft Azure efter forbrugte ressourcer, så I slipper for store engangsinvesteringer.

Som en yderligere fordel, så får du i skyen flere tusinde Microsoft ansatte til at hjælpe med at overvåge din installation og give dig anbefalinger til performanceoptimering, sikkerhedsoptimering og generel optimering af din infrastruktur.

Måske skulle vi også nævne mulighederne for at have en høj og stabil oppetid tæt på kunderne for din infrastruktur? Har du f.eks. kunder i USA, så er det let at få en kopi af din løsning på severe i USA.

Vi får tit spørgsmålet om det er svært? Nej det er det ikke, og som Microsoft certificeret guldpartner har vi adgang til værktøjer der gør det let at flytte fra din egen installation til en installation på Microsoft Azure.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Lift and shift (infrastruktur flyttes en til en)
  • Omlægning fra Virtuelle maskiner til Azure services.
  • Oprettelse af AD
  • Virtuel desktop til brugere.
  • Integration med on premises løsning

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?