Chat with us, powered by LiveChat

Detailkæder

Dit salg er vigtigt for os

Som detailkæde er det vigtigt at kunne få informationer om salg præsenteret hurtigt og på en måde der giver et godt overblik.

Vi hjælper detailkæder med deres salgsrapportering, herunder opdelt pr. butik, pr. område, pr. region, pr. land etc.

Udover salgsrapportering pr. butik, så laver vi også rapportering på Varenumre (SKU’er), varegrupper etc.

Vores erfaringer er at hvis rapporteringen laves i f.eks. Microsoft Power BI, så bliver den interaktiv, og den enkelte butikschef, kædechef, lagermedarbejder etc. kan analysere sine egne tal, og dermed både hjælpe til med at optimere og få mulighed for at række armene i vejret og være stolt af de mål der er sat op.

For enkelte kæder bidrager vi også med infrastruktur på Microsoft Azure.

Typiske opgaver vi løser

  • Rapportering
  • Analyse
  • Opsætning af Microsoft Power BI
  • Vedligeholdelse af Dataplatform (f.eks. Microsoft SQL Servere)
  • Microsoft Power Automate til at automatisere handlinger
  • Undervisning i valgte teknologier

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?