Chat with us, powered by LiveChat

Business Intelligence

Træf datadrevne beslutninger

Du har dataene, du har viden om jeres forretning og vi har viden om at hjælpe dig med at få dine data præsenteret så de understøtter din forretning.
Skal vi ikke arbejde sammen?
 
Business Intelligence er et bredt begreb, men for os betyder det at vi understøtter din forretning med udtræk og præsentation af data. Vi laver dine data om til beslutningsgrundlag. Om det er en lille løsning hvor vi laver Excelbaseret rapportering på grundlag af kommaseparerede filer, eller hvor vi laver en enterpriseløsning på Microsoftazure inkl. Machine Learning, er ikke afgørende. Det afgørende er at løsningen skaber værdi.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Datawarehousing
  • Opbygning af datamodeller med Microsoft Analysis services
  • Rapportering i Excel
  • Microsoft PowerBI
  • Microsoft Reporting services
  • Budgetintegration til rapportering

Sådan kommer I igang

Synes du at dette lyder spændende, og du mener at dette kunne være en løsning for dig og din virksomhed?

Så er det muligt at kontakte os, for at få mere information og eventuelt booke et møde allerede nu. 

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?