Microsoft SQL Server

Vi synes at Microsoft SQL server er det bedste legetøj der findes til voksne mennesker!!!! Har du brug for at opbevare data, så er en Microsoft SQL Server et godt valg, og vi står klar til at hjælpe dig.

Vi er eksperter i Performance, High availability, sikkerhed, drift og udvikling. Vi har store og små kunder, og skal du have en god mavefornemmelse med din SQL server, så kommer du ikke uden om os.

Hvis du vil slippe for at bruge tid på din installation, så kan du tegne en serviceaftale hos os, og/eller bruge vores egenudviklede værktøj www.sqlpowerhouse.com. Udviklet af eksperter for at gøre din hverdag let.

Kompetencer

Vi er bare de bedste konsulenter når det drejer sig om Microsoft SQL servere. Vi har undervist over 500 danske SQL folk, og vi har en stor kundeportefølje.

Økonomi

Vi er måske ikke de billigste konsulenter, men til gengæld er vi grundige og udføre vores arbejde effektivt. Det giver dig en god samlet økonomi i drift af dine Microsoft SQL servere.

Når uheldet er ude.

Det sker at det brænder på, og kommer du i en disaster situation, så står vi klar til at hjælpe dig 24/7 hele året rundt.