Chat with us, powered by LiveChat

Kurser / Uddannelse

Ny viden – Nye impulser – nye ideer

Vi underviser i de teknologier vi arbejder med, og det gør vi fordi at vi gerne vil hjælpe vores kunder til at forstå og bruge det vi laver. For os er en naturlig forretningsrelation at der følger mere end blot en service med. Der skal også følge undervisning op oplæring med.

Vores erfaring er at når vores samarbejdspartnere får ny viden, så får de masser af nye ideer der kan være med til at skabe værdi for deres virksomhed.

Alle vores konsulenter underviser, og vi er alle certificerede. Det er din garanti for et godt udbytte. Nogle af vores konsulenter er også Microsoft Certificerede undervisere, og det sætter os i stand til at tilbyde Microsoft Certificeringskurser.

Vi modtager trainingsvoucher fra Microsoft, så har du nogle af disse, så kan vi også tilbyde dig undervisning. Vi underviser indenfor Microsoft Azure, Microsoft SQL servere, Microsoft Power Platformen, Excel  SQL og generel Business Intelligence.

Vi samarbejder med Teknologisk institut om afholdelse af kurser, og Certificeringskurser afholdes gennem dem.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Firmakurser hos kunde
  • Firmakurser hos os
  • Microsoft Certificeringskurser hos Teknologisk institut
  •  Internatskurser
  • Bootcamps hvor et emne gennemgåes intensivt
  • Fjernundervisning via teams.
  • Webinarer, f.eks. fra Microsoft.

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?