Chat with us, powered by LiveChat

Mellem (21-100 ansatte)

Lidt fra flere verdener

Vi forstår at virksomheder er på en rejse, og denne rejse gør at man nogle gange gerne vil agere som en stor virksomhed og andre som en mindre virksomhed.

Er man mellem 21 og 100 ansatte (ca.), så kan det være ønskværdigt at kunne lave projekter der er detaljestyret og det kan være ønskværdigt at arbejde agilt, hvor man “bare” giver en opgave til en leverandør og forventer at den bliver løst.

Vi samarbejder med virksomheder, lige fra meget små til meget store virksomheder, og når vi samarbejder med Mellemstore virksomheder så oplever at enkeltpersoner stadigvæk har stor viden om virksomheden, og derfor kan bidrage konstruktivt med masser af input til f.eks. en Business intelligence løsning eller flytning af en infrastruktur.

Sådan samarbejder vi med mellemstore virksomheder

  • Agilt når det kræves.
  • Styret når det kræves.
  • Vi kommer meget gerne og arbejder I virksomheden.
  • Vi kan indgå i projektteams og vi kan arbejde selvstændigt.

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?