Chat with us, powered by LiveChat

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut har som hovedformål at udvikle, anvende og formidle forsknings– og teknologibaseret viden til gavn for det danske erhvervsliv. Det sker blandt andet gennem udviklingsprojekter i samarbejde med uddannelsesinstitutioner i Danmark og udlandet, gennem rådgivning og standardiseringer. Teknologisk Institut betragter det som sin vigtigste opgave at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for kunderne i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer. Instituttet samarbejder med eksisterende og nye virksomheder enkeltvis og i grupper om teknologisk og ledelsesmæssig fornyelse og effektivisering, såvel bredt som på avancerede områder.

Dansk Teknologisk Institut blev etableret i København i 1906 og fusionerede siden med en række andre mindre institutter, bl.a. Jysk Teknologisk Institut i 1990. Navnet var frem til 1999 Dansk Teknologisk Institut. Instituttets aktiviteter er opdelt i divisioner, der beskæftiger sig med en lang række områder inden for bl.a. byggeri, klima og energi, robotteknologi, erhvervsudvikling, transport og logistik, fødevarer, slagteriteknologi og landbrug m.v. Derudover har Instituttet en stor kursusaktivitet, der henvender sig til såvel offentlige som private virksomheder. Desuden ejer Teknologisk Institut datterselskabet Danfysik A/S, som udvikler og producerer højteknologisk partikelaccelerator-udstyr til anvendelse indenfor forskning, healthcare og industri.

IInstituttet fungerer på markedsvilkår, og finansieres således primært af de mere end 12.000 unikke virksomheder, som bruger instituttet. En mindre del af omsætningen udgøres dog af resultatkontrakter med Videnskabsministeriet. I 2018 omsatte Teknologisk Institut for 1.122 mio. kr. og beskæftigede godt 1.100 ansatte (årsværk). Hovedkontoret er beliggende i Taastrup, mens der er afdelinger i ÅrhusOdenseSkejby og Sønder Stenderup ved Kolding. Teknologisk Institut har desuden datterselskaber eller afdelinger i Sverige og Spanien.[kilde mangler]

Dronning Margrethe er protektor for instituttet.

www.teknologisk.dk

Vi har hjulpet med

  • Undevisning i Microsoft SQL Server.
  • Undervisning i Microsoft Azure.
  • Undervisning i Business Intelligence.
  • Undervisning i Programmering.
  • Undvisning i Microsoft Power BI (og resten af Power Platformen).
  • Og mange flere spændende ting, hvor Teknologisk institut skulle bruge de bedste af de bedste.

Skal vi hjælpe med din næste case

Kontakt en af vores konsulenter

Vi står klar til at hjælpe dig med dine cases/opgaver, og vil du udfordre os lidt, slå klik på kontakt og send os en mail, ring eller fang os på chatten i nederste højre hjørne af vores website.