Chat with us, powered by LiveChat

Power Apps

Dine ideer skaber værdi med Power Apps

Med Microsoft Power Platformen får du muligheder for at visualisere dine data så du kan træffe beslutning på baggrund af dem. Du kan lave automatiserede reaktioner på f.eks. et for lavt dækningsbidrag og du kan distribuere og kommunikere så dine kollegaer får mulighed for at reagere.

Microsoft Power platformen består af flere produkter, og med Microsoft Power BI  får du interaktiv visualisering, med Microsoft Power App’s får du mulighed for at lave forretningsapplicationer og med Microsoft Power Automate får du mulighed for at automatisere forretningsprocesser. Også i Legacy systemer.

Vi kan hjælpe dig med at komme igang så du kan skabe værdi fra første dag, vi kan undervise dig i produkterne og vi kan overtage hele din løsning på Power platformen.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Power Bi rapportering indenfor økonomi, produktion, salg, lager logistik etc.
  • Power BI rapportering på andre datakilder, f.eks. sociale medier.
  • Power app til budgettering.
  • Power app til styring an anlægsaktiver.
  • Power App til integration af indtastning i Power BI.
  • Power Automate til udsendelse af alerts fra kritiske systemer.
  • Power Automate til at starte en action ved en for lav dækningsgrad.
  • Rapportering i Power BI fra Business Central, Dynamics 365 FO

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at tilsikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

Levering & Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

Er du interesseret i et kaffemøde?