Chat with us, powered by LiveChat

Power Platform

Power Platform

De fleste der starter med Microsoft Power platformen starter med at stifte bekendtskab med Microsoft Power BI. Power BI er ved at blive en defacto standard ifbm. rapportering af data fra økonomisystemer, produktions- og salgssystemer, sociale medier, IoT enheder etc.

Der er ingen tvivl om at en rigtig implementering af Power BI kan skabe værdi (enten i form af øget omsætning, reduktion i likviditet eller reduktion i omkostninger), 

Udover Power BI, så består power platformen af flere andre produkter der kan øge jeres effektivitet (omsætning op/omkostninger ned og forbedret likviditet), herunder Power Automate og Power Apps.

Vi er eksperter i disse produkter, og vi vil rigtig gerne lytte til dine behov og fortælle om vores erfaringer. Sammen skaber vi sund forretning.

 

Power Platform har 5 hovedprodukter

Power BI

Power BI er en samling af analyseværktøjer, der gør det nemt at omdanne data til indsigter, og understøtte datadrevne beslutninger.  Du kan oprette og dele rapporter på tværs af forretningsenheder, samt integrere interaktive datavisualiseringer i din app, på dit website eller lignende, hvor dynamiske dashboards skaber værdi.

Power Apps

PowerApps er den del af platformen, hvor man kan bygge og konfigurere applikationer, der er integreret med andre systemer, og designet til at løse forretningsspecifikke udfordringer. Du kan bygge og dele apps på en hvilken som helst enhed. Færdiglavede skabeloner gør det let at komme i gang for den, der ikke kan kode. 

Power Automate

Med Power Automate har du mulighed for at automatisere manuelle, tidskrævende og rutinemæssige opgaver. Det kan eksempelvis være at automatisere notifikationer, håndtere godkendelsesflow, opdatere og samle data. Microsoft har udviklet en række Power Automate-skabeloner, så man kan komme hurtigt og nemt i gang.

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents gør det muligt at bygge og vedligeholde chatbots, der kan deltage i samtaler med dine kunder og medarbejdere. Uden at kode vel at mærke. Du kan bygge chatbots til at håndtere og besvare simple, prædefinerede spørgsmål samt integere chatbots i de services og produkter, du tilbyder.

Power Pages

Ny tekst … tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler tekst mangler

Er du interesseret i et møde?

Nogle af vores kompetencer

Microsoft Certified Trainer

Vi er ret stolte af vores kompetenceniveau, og derfor underviser flere af os i teknologierne. vi har sågar en Microsoft certificeret underviser der har undervist i 14+ år. Certificeringer eller ej, så går vi meget op i at vi kan hjælpe vores kunder med at hæve deres kompetenceniveau.

Power bi data analyst

En god og grundlæggende certificering, der sætter os i stand til at hjælpe med at udvikle Power Bi rapporter. Det vigtigste budskab med certificeringen er at vi evner at lave datamodeller til jer, således at I kan arbejde videre med jeres data når det indledende projekt er overstået.

 

Power Platform solution architect

Med ekspertcertficeringer i Power Platformen har vi dokumenteret at vi har en bred og dyb viden om denne. Vi forstå at kombinere de enkelte services, således at det giver værdi for jer som virksomhed.

Azure solution architects

Meget foregår på Azure i dag, og vi laver en del infrastruktur på azure for vores kunder. Med denne certificering, så står vi inde for det tekniske niveau.

 

 

Mød en konsulent

Martin Svava

Martin Svava

Seniorkonsulent

Martin er en af vores erfarne powerplatform Senior konsulenter, og udover en naturlig ro i stressede situationer, så besidder han nogle stærke faglige og menneskelige kvalifikationer.