Chat with us, powered by LiveChat

Små (5-20 ansatte)

En leverandør du kan stole på

Vores kunder omfatter alt fra mindre virksomheder med 5-20 ansatte og store internationale koncerner med flere hundrede tusinde ansatte, og vi er taknemmelige for hver en kunde uanset størrelse.

Der er dog forskelligheder i den måde der arbejdes på i mindre og store virksomheder, og noget af det som kendetegner vores arbejde med mindre virksomheder er en tæt og ofte personlig dialog med en ejer/leder/kontaktperson der har et fantastisk overblik over virksomheden.

Ønskerne til f.eks. infrastruktur er ofte “Det skal bare virke”, til Business Intelligence, nogle overordnede tanker og til udvikling af kundeportaler at man ikke helt kender målet, men at man ved hvad kunderne vil have.

Vi har viden omkring det vi laver og I har en meget dyb og omfattende viden omkring jeres virkelighed, og vi er gode til at hjælpe. Vi kan dokumentere at nogle af de kunder der var små da vi startede vores samarbejde, i dag har vokset sig større; Naturligvis på grund af godt købmandsskab, men vi tror på at det også skyldes vores lille bidrag til virksomheder.

Er I en mindre virksomhed, så kan i stole på at vi altid er friske på en skarp pris; vi bringer faglig viden ind fra større virksomheder og vi lytter til hvad I siger/ønsker.

Vores samarbejde med mindre virksomheder

  • Arbejde der er gennemført på bagrund af jeres input.
  • Agile metoder, så der er plads til ændringer undervejs.
  • En konsulent = En kontaktperson der lærer jeres forretning at kende.
  • Regninger der er til at forstå og uden nonsens.
  • Vores bidrag er faglig viden og stærke kompetencer til at få opgaverne løst.
  • Jeres bidrag er ønsker og forretningsforståelse.

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?