Chat with us, powered by LiveChat

Store (100+ ansatte)

Styrede processer skaber værdi

Vores kunder omfatter alt fra mindre virksomheder med 5-20 ansatte og store internationale koncerner med flere hundrede tusinde ansatte, og vi er taknemmelige for hver en kunde uanset størrelse.

Der er dog forskelligheder i den måde der arbejdes på i mindre og store virksomheder, og noget af det som kendetegner vores arbejde med store virksomheder er at vi både kan bibringe noget agilitet og selvstændighed og samtidig kan vi indgå i projektgrupper med andre eksterne konsulenter og interne medarbejdere.

Vi arbejder efter de fleste kendte metoder, og dokumenterer naturligvis i det omfang det aftales.

Når vi har en relation med en større virksomhed, så falder vi hurtigt ind i eksempel SCRUM, Standup møder, styringsværktøjer som ServiceNow og Jira.

Sådan samarbejder vi med mellemstore virksomheder

  • Kontraktbaseret samarbejdet (evt. projektbaseret)
  • Tidsregistrering og rapportering i kundesystemer
  • Deltagelse i intern planlægning
  • Projektorienteret
  • Samarbejdende
  • Forståelse for kulturelle forskelle.
  • Rejser gerne ud til afdelinger.

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?