Chat with us, powered by LiveChat

Optimér dine forretningskritiske data med fremtidssikrede løsninger

Fælles for alle virksomheder er, at vi ligger inde med en anselig mængde data omkring f.eks salg, indkøb, lager m.m. For at få den optimale værdi af disse data, er det vigtigt at disse kan strømlines og præsenteres på en nemt tilgængelig og overskuelig måde.

Jeres indsamlede data er af stor betydning for jeres daglige forretning og i forhold til at vækste denne. Har du svært ved at gennemskue alle de tal, data og informationer der kommer i løbet af en dag? Har du brug for at kunne arbejde i skyen, samt brug for at nogle passer godt på dine data?

Vores løsninger

Business Intelligence

Microsoft Power Platform

Azure Dataplatform

SOAK A/S har hjulpet os med at komme i skyen (Microsoft Azure) med vores Business Intelligence løsning. De har forstået de krav vi har stillet op, og samtidig har udviklet en fleksibel og fremtidssikret løsning.

Martin G. Damm
IT Chef, Løgismose Meyers

Vi har samarbejdet med SOAK A/S siden 2008, og de har lavet ehandelsportaler, websites og business intelligence.

Esben Sønderby
President, Østjysk Vinforsyning

Samarbejdet med SOAK A/S strækker sig tilbage til 2014, hvor SOAK A/S udviklede et datawarehouse og et rapporteringssystem. Derudover hjælper SOAK A/S os med optimering af Microsoft SQL servere.

Klaus Hamkens
Legal Manager, East Metal

Vi har samarbejdet med SOAK A/S i mere end 12 år, og udover at der er blevet skabt en god relation baseret på tillid, så har vi altid fået leveret de løsninger vi har forespurgt på.

Jørn Bech 
IT Ansvarlig, Wallmann A/S

SOAK-microsoft-gold-partner