Chat with us, powered by LiveChat

Udvikling / Programmering

Agil udvikling til fair priser

Ovenstående overskrift vil de fleste softwarehuse sikkert bruge, for vi synes allesammen at vi har gode priser og at vi forstår at tilpasse os undervejs i et projekt.

Forskellen er at vi kan dokumentere at vi er agile, det vil sige at vi ikke nødvendigvis behøver et fast slutpunkt for at udvikle for dig. Opdager du undervejs at du gerne vil have noget lavet anderledes, så tilpasser vi.

Vi har lavet 30+ udviklingsprojekter over de sidste par år, og det er alt fra mindre projekter der tager 1-2 uger at lave til store projekter der kører i flere år. Med andre ord: Vi kan også hjælpe dig.

Vores styrker er Integration, Udvikling af kundeportaler, Azure functions, Microsoft SQL Database udvikling og meget mere. Alt sammen med forretningsdata og forståelse i centrum.

Vi har fast tilknyttet 7 udviklere i Indien, og det betyder at vi kan tilbyde offshore udvikling eller vi kan sætte danske programmører til at løse din udfordring. Og er 7 udviklere ikke nok, så kan vi skalere op til 100+ udviklere.

Vi udvikler i alle teknologier som de fleste virksomheder bruger, lige fra Microsoft C#, AngularJS, TypeScript, Microsoft SQL, php og meget mere.

Eksempler på opgaver vi løser

  • Web sites
  • Kundeportaler
  • Integrationsmoduler
  • Tidsregistrering
  • Monitoreringsværktøjer
  • SQL Databaser
  • Windows services

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?