Chat with us, powered by LiveChat

Vision Mission Værdier

Vision

Vi ønsker at blive opfattet som en seriøs og professionel spiller på det danske BI-konsulent-marked. En spiller som potentielle kunder vil tage med i loopet pga. vore stærke kompetencer, erfaring, vores seriøsitet, professionalisme og vores gode navn og rygte.

Mission

Den bedste BI til folket! Vi vil give kunderne den bedste BI. Det skal skabe værdi. Det skal være kraftfuldt. Det skal være brugbart. Det er vores Mission. Microsoft Business Intelligence er vores Core Business!

Værdier

Vi ønsker at gøre en forskel for vores kunder og i den proces skal vore værdier skinne igennem.

Vores værdier er:

Vi er nærværende

Vi er stræbsomme

Vi er kompetente

Vi inspirerer

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at tilsikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

Levering & Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

Er du interesseret i et kaffemøde?