Chat with us, powered by LiveChat

Vision Mission Værdier

Vision

Vi ønsker at blive opfattet som en seriøs og professionel spiller på det danske BI-konsulent-marked. En spiller som potentielle kunder vil tage med i loopet pga. vore stærke kompetencer, erfaring, vores seriøsitet, professionalisme og vores gode navn og rygte.

Mission

Den bedste BI til folket! Vi vil give kunderne den bedste BI. Det skal skabe værdi. Det skal være kraftfuldt. Det skal være brugbart. Det er vores Mission. Microsoft Business Intelligence er vores Core Business!

Værdier

Vi ønsker at gøre en forskel for vores kunder og i den proces skal vore værdier skinne igennem.

Vores værdier er:

  • Vi er nærværende
  • Vi er stræbsomme
  • Vi er kompetente
  • Vi inspirerer

Derfor bør du vælge SOAK A/S

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Vi vil ikke sige at vi er landets billigste og bedste konsulenter (selvom vi tror på det), og målet for os er at tilsikre at du får en god løsning til en fair pris.

“Når uheldet er ude”

Du kan stole på os. 24 timer i døgnet hele året rundt. Har du en situation hvor det hele brænder på, så er der for dig. Vi kalder det ansvarlighed overfor de virksomheder der giver os ansvaret for deres løsninger.

Vil du vide mere?