Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

API Integration

Med API Integrationer kan du skabe en mere effektiv arbejdsdag og slippe for meget manuelt arbejde.

Vi tilbyder både en standard løsning til API integrationer, kaldet Dezision, og specialløsninger, hvor vi udvikler integrationerne i f.eks. c#.

Så ønsker du at hente data fra et system og gemme det i et andet, så laver vi gerne dette. Det er hurtigt og effektivt, og den største fordel er, at systemerne ikke snakker sammen direkte, men via et API. Det gør det let at skifte systemer.

Dezision - Dit standard API

Med dezision laver vi API’er til de mest kendte og brugte systemer indenfor de systemer, vi arbejder med. Det vil typisk sige Microsoft Cloud løsninger.

Vi har eksempelvis en integration til BC, så du lettere kan trække data ud af din cloud løsning.

Vi tilbyder også et API til din powerbi, så du kan se, hvordan dine kollegaer bruger jeres Power BI. Du sparer penge og får overblik.

Må vi udvikle dine API'er

Vi udvikler gerne dine API integrationer, og vi benytter flere forskellige programmeringssprog. Vi foretrækker dog c#.
Alt kode gemmes i Devops, og du har fuld adgang dertil. Du ejer koden!
Det er let for dig, du fremtidssikrer dine systemer og samtidig får du bedre proces flows i din virksomhed.

blank

Vi kan uddanne dine kollegaer

Når du køber et API af os, enten et standard API, eller en special løsning, så hjælper vi dine kollegaer med at blive uddannet i brugen af disse.

Ønsker I også selv at lære at bygge API’er, så hjælper vi også med dette

Fordele ved API’er

Sikre systemer

blank

Fordelen ved at lave API integration istedet for at give udviklere direkte adgang til f.eks. en SQL server er netop, at udviklerne ikke har adgang til SQL Serveren (eller andre datakilder).

Med andre ord, så giver API’erne et lag mellem kilde og destination, som udviklerne kan arbejde med. De behøver ikke at vide, hvad datakilden er, og de har ikke adgang til datakilden.

På den måde sikrer du dine data.

 

Lave omkostninger

blank

Det er forholdsvist billigt at udvikle et API, f.eks. til et system jeres kunder skal have adgang til, og på den lange bane bliver omkostningerne til vedligeholdelsen forholdsvis lille.

Eksempel: ligesom når du kan bruge Facebooks API til at hente data.

Det skyldes at API’er efterhånden er en de facto standard til dataudveksling, og kodemæssigt er der ofte tale om forholdvis få linjer kode.

Integration

blank

Fordelen ved API’er er integration. Systemer begynder at snakke sammen på en standardiseret måde, og med brug af Odata som model, så tilsikres det at API’erne kan bruges på en ensartet og effektiv måde.

 

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge os

Vi er gode til API integration fordi:

  • ZVi laver API integrationer stort set hver dag, og erfaring gør at vi ofte undgår de værste faldgruber, og samtidig skaber vi værdi fordi at vi har set mange ting mange gange.
  • ZVi arbejder efter standardiserede metoder, og det vil sige at vi giver dig mulighed for at følge og deltage i projektet. Alt gemmes i Azure Devops, og du har fuld adgang til din egen kode.
  • ZVi har alle en forretningsmæssig baggrund. Nogle af os indenfor økonomi, andre salg. Det sættter os i stand til at forstå en virksomheds udfordringer, samtidig med at vi kan sætte det i en forretningsmæssig kontekt.
  • ZVi er nød til at være gode... Udvikling er en passion i virksomheden, og hvis vi ikke gør det godt, så lever vi ikke vores passion.
  • ZKonsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet software ingeniør studerende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter, også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Mød vores konsulenter

Roksana Dziadowicz

Roksana Dziadowicz

Konsulent

Roksana er uddannet softwareingeniør, og hun er 100 meter mester til API’er, portaler og datawarehousing.

Hun arbejder med små kunder, med store kunder og opgaverne er næsten altid de samme: Integration.

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular