Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Automatiser processer med Power Automate

Kontakt

Microsoft Power Automate

Med Power Automate er det enkelt at automatisere virksomhedens processer. Ligegyldigt, om man selv vil kaste sig over udviklingen, eller vil have hjælp fra SOAK, så kan Power Automate være en enkel løsning, der giver god værdi til virksomheden.

I SOAK udvikler og supporterer vi Power Automate, og vi giver gerne et overslag på en løsning, der kan bringe dig videre. 

Effektiviser med Power Automate.

Ekstra funktionalitet

Power Automate er en intuitiv løsning til at udvikle automatiseringsløsninger. Det er vores erfaring, at denne type af løsninger giver stor værdi i mange virksomheder, da de har potentiale til at effektivisere mange processer. Power Automate kan eksempelvis supplere funktionaliteten i allerede eksisterende platforme, f.eks. ERP-løsningen med forskellige former for workflows. Der kan også udvikles helt selvstændige automatiseringsløsninger med Power Automate. Power Automate er en del af Microsofts sky og den fælles teknologi betyder at Power Automate og Microsofts øvrige løsninger spiller rigtig godt sammen .
Power Automate kan fungere selvstændigt eller kombineres med f.eks. Power Apps så de danner en fælles løsning.
Microsoft Power Automate i SOAK

 

I SOAK leverer vi mange løsniger baseret på Power Automate, og vi rådgiver gerne om hvordan de bedst kan give mening for din virksomhed, evt. i sammenhæng med andre løsninger.

Ofte anvender og kombinerer vi Power Automate med både Power Apps og ERP-systemet, f.eks. Dynamics 365 Business Central.

 

Drøft mulighederne med os

Ønsker du at tale muligheder med Power Automate med os, står vi klar til en uforpligtende drøftelse. Kontakt os ved at udfylde formular herunder.

 

Soak er certificeret Microsoft Solutions Partner

Det siger kunderne

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med SOAK A/S i nogle år, og vores oplevelse har været ekstremt positiv. Deres engagement i at levere højkvalitets IT-løsninger og deres evne til at forstå vores forretningsbehov har gjort dem til en uvurderlig partner for vores organisation. Vi har altid været imponeret over deres professionalisme, tekniske ekspertise og evne til at levere inden for tidsplanen. Deres supportteam er også bemærkelsesværdigt lydhøre og hjælpsomme, hvilket har gjort vores oplevelse endnu mere problemfri. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med SOAK A/S og anbefaler dem varmt til andre virksomheder, der søger pålidelige IT-partnere.”
Lars Madsen

Head of Finance, Zederkof A/S

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os uforpligtende for en gratis dialog.


Kontakt os for at få en uforpligtende drøftelse af din virksomheds muligheder med Power Automate. Vi deler gerne vores erfaring på området.

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.