Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Få overblik og beslutningskraft med Microsoft Power BI

Kontakt

Microsoft Power BI

Få overblik over alle relevante data i din virksomhed. Med oversigter og grafiske visninger får du grundlaget for at træffe de rigtige beslutninger. Power BI tilbyder intuitive værktøjer, så du hurtigt kommer i gang. Vælg selv om du ønsker data vist i tal-form eller som visuelle diagrammer. Med enkle værktøjer hentes tal og data fra relevante platforme. Data kan til enhver tid kombineres og hentes fra både interne og eksterne databaser og løsninger.
I SOAK har vi i mange år haft fokus på Power BI, og vi er klar til at hjælpe dig i gang med både erfaring og ekspertviden på området. 
Microsoft Power BI - Få indsigt

Skab overblik

De fleste virksomheder har store mængder af data og transaktioner, bl.a. fra ERP-systemet.
Med Power BI kan man skabe overblikket over data, finde trends og ikke mindst få tilstrækkelig indsigt til at træffe de rigtige beslutninger.
Med Power BI er det muligt at strukturere, analysere og visualisere data. Det gør det nemt at skabe sig et overblik og præsentere data for andre.
SOAK tilbyder at kombinere BI løsninger med anvendelsen af AI-værktøjer, som kan bidrage med endnu en dimension til anvendelsen af data. 

Microsoft Power BI i SOAK

 

I SOAK har vi haft fokus på Power BI i mere end 15 år. Vi har etableret et stort antal løsninger, og vi trækker på vores erfaring hver gang vi sættr en ny løsning i drift.

Vi er begejstrede for de nye muligheder med både Microsofts Power Platform og Microsoft Fabric. Det er særdeles gode værktøjer, som Microsoft stiller til rådighed, og vi vil også gerne give din virksomhed mulighed for at høste fordelene med dem. Microsoft Fabric sikrer øget funktionalitet og øger værdien, også af Power BI.

Ønsker du at tale muligheder med Power BI og Fabric med os, står vi klar til en uforpligtende drøftelse. Kontakt os ved at udfylde formular herunder.

 

Soak er certificeret Microsoft Solutions Partner

Det siger kunderne

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med SOAK A/S i nogle år, og vores oplevelse har været ekstremt positiv. Deres engagement i at levere højkvalitets IT-løsninger og deres evne til at forstå vores forretningsbehov har gjort dem til en uvurderlig partner for vores organisation. Vi har altid været imponeret over deres professionalisme, tekniske ekspertise og evne til at levere inden for tidsplanen. Deres supportteam er også bemærkelsesværdigt lydhøre og hjælpsomme, hvilket har gjort vores oplevelse endnu mere problemfri. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med SOAK A/S og anbefaler dem varmt til andre virksomheder, der søger pålidelige IT-partnere.”
Lars Madsen

Head of Finance, Zederkof A/S

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os helt uforpligtende for en gratis dialog.


Kontakt os for at få en uforpligtende drøftelse af  din virksomheds muligheder med Power BI. Vi elsker at tale Business Intelligence, og vi vil også meget gerne drøfte, hvordan det kan anvendes i din virksomhed.

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.