Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Fabric samler alle data i en
AI-drevet platform

Kontakt

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric er en AI-drevet dataplatform, som binder alle virksomhedens data og tjenester sammen. 

Tag kontakt, hvis du vil have inspiration til hvordan Fabric kan anvendes.

fabric

Microsoft Fabric

Med Fabric samles data fra mange kilder og derved forenkles dataintegration betragteligt. Der medfølger værktøjer, som bidrager til at  klargøre data til analyseformål. Fabric kan således ses som et stort datawarehouse, som stiller værktøjer til rådighed til at administrere og bygge datamodeller.
Da Fabric er en AI-drevet platform kan man desuden høste gevinster gennem AI.  
Med Fabric får man desuden ekstra gevinster af sin Business Intelligence løsning, bl.a. fordi der bliver mulighed for at oprette interaktive rapporter og dashboards. 

Nogle af elementerne i Microsoft Fabric

Figuren illustrerer nogle af elementerne og værktøjerne, der indgår i Microsoft Fabric. Fabric kan betragtes som et komplet analycs værktøj og datawarehouse, der understøtter hele analyseplatformen. Fabric tilbyder et brugerinerface, en arkitektur og et antal værktøjer, der er ideelle til at skabe indsigt samt uddrage og præsentere data. Power BI indgår som et af elementerne. Fabric åbner også op for udvidet brug af AI-teknologi.

Udvikling AI og Python

Udvikling i Python

En del af SOAKs løsninger i Fabric omfatter udvikling af ny funktionalitet, ofte med anvendelse af Python og AI i udviklingen.

Til AI, machinelearning eller analytics

Python er et programmeringssprog og er særlig velegnet til løsninger inden for AI, machinelearning og til data analytics løsninger.

I forbindelse med dataløsninger er Python blevet den nye standard. Det er intuitivt, harmonerer godt med både dataanalyse og visualiseringer af data, og så er det velegnet til AI-løsninger, som vi ser bliver en større og større del af løsningerne.

 

 

Bl.a. derfor er det i mange sammenhænge oplagt at anvende Python sammen med Microsoft Fabric-løsninger, ligegyldigt om det er til dataværktøjer eller til selvstændige stykker kode som afvikles i en given sammenhæng.

Tilbyder udvikling i Python

Ønsker du en dialog om mulighederne med ny software evt. udviklet i Python, så kontakt os for en uforpligtende dialog. Vi har eksperterne i udvikling og fokus på en god og sikker proces i projektet. Ræk ud enten via telefon eller udfyld formular herunder. Vi vender hurtigt tilbage.

 

“Skriv altid din kode, som om ham, der ender med at vedligeholde den, er en voldelig psykopat, der ved, hvor du bor.«

Martin Golding 

 

SOAK’s adresse finder du  herunder.

SOAK og Microsoft Fabric

 

I SOAK har vi fokus på både Power BI og Fabric. SOAK har været tidligt fremme omkring Fabric, og vi har derfor nu også et godt erfaringsgrundlag at trække på og dele med vores kunder.

Vi er begejstrede for de nye muligheder med Microsoft Fabric. Microsoft stiller særdeles anvendelige værktøjer til rådighed, det binder værktøjer og løsninger sammen som vi ikke tidligere er set, og åbner derfor op for en række muligheder. Fabric er ifølge vores vurdering et produkt der kan give stor værdi.

 

Microsoft Solutions Partner

Få mere at vide

Vi deler gerne vores erfaringer med Fabric med din virksomhed.

Ønsker du at tale muligheder med Fabric, AI og Power BI, eller ønsker du en workshop med udgangspunkt i mulighederne for din virksomhed, står vi klar til en uforpligtende drøftelse. Kontakt os ved at udfylde formular herunder.

“Vi har et godt samarbejde med SOAK omkring mange af vores Microsoft-løsninger. De leverer pålidelige løsninger, er fleksible og reagerer hurtigt på vores henvendelser. Vi er meget tilfredse med den service, vi modtager, og vi anbefaler gerne SOAK til andre.”
Michael Degn-Mortensen

CFO, Salfarm

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os uforpligtende for en gratis dialog.


Tag fat i os. Vi indgår gerne i en uforpligtende dialog om din virksomheds individuelle behov og mulighederne med Microsoft Fabric. Du har også mulighed for at rekvirere os til en inspirationsdag.

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.