Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Ny funktionalitet
hurtigt og enkelt med Power Apps

Kontakt

Microsoft Power Apps

Med Power Apps bliver det enkelt at udvikle ny selvstændig funktionalitet. Ligegyldigt, om man selv vil kaste sig over udviklingen, eller vil have SOAK til at levere løsningerne, så kan Power Apps være svaret på en enkel løsning.

I SOAK udvikler og supporterer vi Power Apps, og vi giver gerne et overslag på en løsning, der kan bringe dig videre. 

Microsoft Power Apps - hurtigt og enkelt i gang med ny funktionalitet

Ekstra funktionalitet

Få udviklet nye funktionalitet der supplerer  funktionaliteten i allerede eksisterende platforme. Power Apps er en del af Microsofts sky og den fælles teknologi betyder at Power Apps og Microsofts øvrige løsninger spiller rigtig godt sammen .
Power Apps løsninger kan fungere selvstændigt eller de kan spille sammen med øvrige løsninger, f.eks. ERP-systemet.

Microsoft Power Apps i SOAK

 

I SOAK leverer vi mange løsninger baseret på Power Apps, og vi rådgiver gerne om hvordan de bedst kan give mening for din virksomhed, både funktions- og sikkerhedsmæssigt.

Ofte anvender vi også Power Automate, og vi lader også løsningerne spille ind i ERP-systemet, f.eks. Dynamics 365.

 

Drøft mulighederne med os

Ønsker du at vi mere om mulighederne med Power Apps, står vi klar til en uforpligtende drøftelse og sparring til den mest fordelagtige løsning for din virksomhed. Kontakt os ved at udfylde formular herunder.

 

Soak er certificeret Microsoft Solutions Partner

Det siger kunderne

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med SOAK A/S i nogle år, og vores oplevelse har været ekstremt positiv. Deres engagement i at levere højkvalitets IT-løsninger og deres evne til at forstå vores forretningsbehov har gjort dem til en uvurderlig partner for vores organisation. Vi har altid været imponeret over deres professionalisme, tekniske ekspertise og evne til at levere inden for tidsplanen. Deres supportteam er også bemærkelsesværdigt lydhøre og hjælpsomme, hvilket har gjort vores oplevelse endnu mere problemfri. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med SOAK A/S og anbefaler dem varmt til andre virksomheder, der søger pålidelige IT-partnere.”
Lars Madsen

Head of Finance, Zederkof A/S

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os helt uforpligtende for en gratis dialog.

Kontakt os for at få en uforpligtende drøftelse af din virksomheds muligheder med Power Apps, evt. i sammenhæng med øvrige løsninger

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.