Chat with us, powered by LiveChat

Nyheder

Webinar om Business Intelligence

☁️ GRATIS WEBINAR BUSINESS INTELLIGENCE ☁️

Nu skal efteråret skydes igang! Måden vi gør det på, er at afholde et webinar om Business Intelligence. Mike, vores konsulentchef vil tage udgangspunkt i nogle eksempler – så I som virksomhed og som medarbejdere, kan tage det med videre i Jeres daglige forståelse og løsningsforslag. Der vil blive snakket om forretningsforståelse, dataudtræk og meget mere.

☁️ Webinaret afholdes fredag d. 17/9 kl. 10.00. ☁️ Webinaret bliver afholdt på teams og det er gratis at deltage. Det eneste du skal gøre, er at sende en mail til lf@soak.dk – så tager vores salgskonsulent imod dig med et stort smil.

Derfor bør du vælge SOAK A/S

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at tilsikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

Levering & Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

Er du interesseret i et kaffemøde?