Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics er en serie af forretningsløsninger, der hjælper virksomheder med at forbedre deres kundeinteraktioner, automatisere processer og forbedre beslutningsstøtte.

Det inkluderer en række forskellige moduler såsom CRM, ERP og SCM, der kan integreres og tilpasses til at opfylde de specifikke behov hos en virksomhed.

Microsoft Dynamics er bygget på Microsofts teknologiplatform og kan integreres med andre Microsoft-produkter som Office 365 og Power BI.

Vi er Eksperter i Microsoft Dynamics 365 for Sales og Microsoft Dynamics 365 for Business Central.

Business Central

Business Central

Microsoft Business Central giver virksomheder mulighed for at automatisere og centralisere deres forretningsprocesser, øge effektiviteten og opnå datadrevet beslutningstagning, samt øge samarbejdet på tværs af afdelinger og geografiske placeringer.

Microsoft Dynamics Sales

Microsoft Dynamics Sales

Microsoft Dynamics Sales er en del af Microsoft Dynamics familien, som er designet til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres salgsprocesser. Det giver brugerne mulighed for at automatisere og centralisere deres salgsaktiviteter, såsom leads, kontakter, kundeemner og ordrer. Det hjælper også med at forbedre kommunikationen og samarbejdet mellem salgsafdelingen og andre afdelinger, samt give mulighed for at få indsigt i salgsdata og træffe datadrevne beslutninger.

Business Central

Vi er eksperter

Vi har erfaring, viden og lyst til at hjælpe jer med jeres Dynamics rejse.
Med de vigtigste certificeringer og praktisk erfaring, har vi evnerne til at tænke ud af boksen, så I får en løsning, der understøtter jeres ønsker.

Microsoft Dynamics

Vi kan uddanne dine kollegaer

Har du et ønske om, at I selv kan vedligeholde jeres Microsoft Dynamics løsning (helt eller delvist), så kan vi som Microsoft certificerede undervisere hjælpe med dette.
Vi kan næsten ikke lade være, for det ligger i vores DNA at give viden videre til vores kunder.

Fordele ved Business Central

Overblik

Business Central

Hvem drømmer ikke om det store overblik over virksomhedens kunder, salg, bogføring, varelagre etc.

Med Business Central bliver det let, da væsentlige funktioner til at drive en virksomhed er tilstede.

Er der funktioner, som ikke er indbygget, så kan Business Central tilrettes, både med udvikling målrettet jer og ved at købe 3parts extentions.

 

Effektivitet

Business Central

Rykkerprocedurer, indkøb, bogføring kan være trælst (vi er fra Jylland så vi tillader os at bruge ordet trælst).

Med Business Central har Microsoft lavet et system, der gør alle processer markant mere effektive. 

Om det er bogføring, vedligeholdelse af anlægskartotek eller sagsstyring, så er det optimeret for at gøre det let for jer.

Business Central er cloudbaseret, og det betyder at I Ikke skal tænke på servere etc. for at komme igang. I kan have en standardopsætning i løbet af få dage.

Integration

Business Central

Power BI, Machine Learning, Outlook etc. Alt kan integreres med Business Central, og det giver jer en del fordele.

I kan styre kontakter i Outlook, så mails kommer ind i Business Central.

I kan lave rapporter i Power BI, så I kan træffe bedre beslutninger.

Vi kan tage jeres data og bruge dem i Machine Learning til f.eks. at forecaste på om nogle af jeres kunder er ved at blive dårlige betalere.

 

Fordele ved Dynamics sales

Mersalg

Microsoft Dynamics Sales

Orden i penalhuset er ofte lig med bedre salg. Med Dynamics 365 Sales, får du let og effektivt orden i dine salgsinformationer/data, og derfor bliver det lettere at skabe mersalg.

Derudover giver mulighederne for indsigt og AI baserede anbefalinger også mulighed for at træffe bedre valg.

Indsigt

Microsoft Dynamics Sales

Indsigt er en væsentligt del af Dynamics sales. Der kan laves utallige rapporter, der er mange foruddefinerede rapporter, og du får dermed mulighed for at træffe datadrevne beslutninger.

Integration

Microsoft Dynamics Sales

Dynamics Sales kan integreres med andre Microsoft Dynamics-moduler såsom CRM og ERP, for at give en end-to-end løsning til salgsstyring.

Derudover kan data fra Dynamics Sales hurtigt integreres i Power BI og andre systemer du måtte have, ligesom at data fra mange andre systemer kan bruges i Dynamics Sales.

Alt sammen for at skabe bedre salgsmuligheder for jer.

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge os

Vi er gode til Microsoft Dynamics fordi:

  • ZVi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, så sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.
  • ZVi har mange års erfaring, både fra små installationer med få brugere til komplekse installationer med mange brugere og integrationer.
  • ZVi har alle en forretningsmæssig baggrund. Nogle af os indenfor økonomi, andre salg. Det sættter os i stand til at forstå en virksomheds udfordringer, samtidig med at vi kan sætte det i en forretningsmæssig kontekt.
  • ZVi er nød til at være gode... Vores forretning er baseret på at vores kunder får værdi af samarbejdet, og eftersom at Microsoft cloudløsninger, inkl. Dynamics produkterne, er vores kerneforretning, så bliver vi nød til at levere gode løsninger.
  • ZKonsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet software ingeniør studerende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Mød vores konsulenter

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Partner / konsulent

Mike er en af vores dygtige seniorkonsulenter, og sammen med de andre konsulenter vil han kunne være i stand til at hjælpe jer med jeres Dynamics installationer. Mike har netop afsluttet to store løsninger på Microsoft Sales.

Løsninger har omfattet kodning, design, implementering og undervisning.

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular