Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Datadrevne websider
hurtigt og enkelt med Power Pages

Kontakt

Microsoft Power Pages

Microsofts Power Pages er velegnet til at oprette websider, bl.a. ud fra datadrevet indhold. Samtidig tilbyder Power Pages et højt niveau af sikkerhed, så man kan begrænse adgangen til relevante personer, såfremt man ønsker det. 

I SOAK udvikler og supporterer vi websider der bygger på Power Pages, og vi giver gerne et overslag på en løsning, der kan bringe dig videre. 

Microsofts Power Pages er effektiv til at oprette websider baseret på data.

Websteder med funktionalitet

Microsoft Power Pages binder ind i de resterende Power løsninger fra Microsoft. Med Power Pages kan man oprette websteder der baserer sig på udvalgte data, f.eks. data fra andre systemer, som er lagret i Microsoft Dataverse. Ved hjælp af Designstudio og det store antal skabeloner, som stilles til rådighed, kan man udvikle websider i Power Pages. Der er desuden en valid og god styring af sikkerhed for de løsninger, hvor dette er nødvendigt.
Power Pages løsninger kan fungere selvstændigt eller de kan spille sammen med øvrige løsninger.
Microsoft Power Pages i SOAK

 

I SOAK leverer vi løsniger baseret på Power Pages, og vi rådgiver gerne om hvordan de bedst kan give mening for din virksomhed, både funktions- og sikkerhedsmæssigt.

Ofte anvender vi Power Pages i sammenhæng med data fra andre løsninger.

 

Drøft mulighederne med os

Ønsker du, at drøfte mulighederne med Power Pages, står vi klar til en uforpligtende dialog. Kontakt os ved at udfylde formular herunder.

 

Soak er certificeret Microsoft Solutions Partner

Det siger kunderne

”Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med SOAK, som har udviklet en selvbetjeningsløsning og en medarbejderportal baseret på Microsofts Power Pages. Projekterne er blevet leveret til vores fulde tilfredshed. Soak imponerer os med deres teknologikendskab, troværdighed og pålidelighed. De udfordrer vores tankesæt, viser stort overblik og er stærke inden for projektledelse. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med dem.”
Henrik Nellager

It- og digitaliseringschef, Grundejernes Investeringsfond

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os uforpligtende for en gratis dialog.


Kontakt os hvis du har behov for at udvikle web-baserede løsninger, interne eller eksterne. Vi indgår gerne i en uforpligtende dialog om mulighederne.

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk. Mike har en dyb viden om teknologierne i vores produkter og er en god sparringspartner for vores kunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.