Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Om SOAK

SOAK A/S blev stiftet i 2008, og virksomhedens målsætning er at hjælpe vores kunder med Data. Vi hjælper med at opbevare data, præsenterer data, processere data og transformere data. Dette dækker over at vi holder af at arbejde med Business Intelligence og Microsoft Azure og at vi hele tiden udvikler os for at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer.

Virksomheden oplever stor organisk vækst med et spændende eksisterende kundegrundlag som vil mere, samt en voksende tilgang af nye kunder der også vil være med.

Hovedsæde i Åbyhøj, men med kunder i hele landet og enkelte i udlandet, bl.a. i USA, Dubai, UK og Letland

SOAK arbejder blandt andet med med Data Warehouse, Reporting Services, Integration Services, Analysis Services, Power Bi, Machine Learning, AI, Azure, Office 365, Big Data teknologier som HDInsight og mere i samme boldgade.

Vi er så dygtige at vi gerne underviser i de teknologier vi benytter, og vi bliver benyttet af Microsoft til at lave Webinarer.

Vi har kunder I flere kategorier – I Staten, Regioner, Kommuner, store danske virksomheder med internationalt snit og enorme installationer, men også mindre virksomheder som har fået øjnene op for de muligheder data giver – her hjælper SOAK med at føre ambitionerne ud I livet.

“Vi er dygtige og vi har det sjovt samtidig med at vi altid ønsker at leverer gode løsninger til vores kunder, og at vi ønsker at levere dem til tiden.”

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at tilsikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

Er du interesseret i et møde?