Om SOAK A/S

SOAK er en ung og ambitiøs spiller på BI-markedet. Virksomheden oplever stor organisk vækst med et spændende eksisterende kundegrundlag som vil mere, samt en voksende tilgang af nye kunder der også vil være med.

Hovedsæde i Vejle, men med kunder i hele landet og enkelte i udlandet, bl.a. i USA, Dubai, UK og Letland

SOAK er dedikeret til Microsoft Business Intelligence og relaterede produkter og arbejder med Data Warehouse, Reporting Services, Integration Services, Analysis Services, Power Bi, Machine Learning, AI, Azure, MS SQL Server, Office 365, Big Data teknologier som HDInsight og mere i samme boldgade.

Vi designer, udvikler og implementerer BI-løsninger. Fra design af Data Warehouse til uddannelse af slutbrugerne i fx. Power BI. Vi arbejder efter Microsoft Best Practice og har altid et øje på kundens forretning og værdiskabelse for denne.

Vi har kunder I flere kategorier – I Staten, Regioner, Kommuner, store danske virksomheder med internationalt snit og enorme installationer, men også mindre virksomheder som har fået øjnene op for de muligheder data giver – her hjælper SOAK med at føre ambitionerne ud I livet.

Kontor i Vejle

Vi leverer til tiden

Når vi aftaler at leverer en opgave til et bestemt tidspunkt, så gør vi det. Vi forsøger i den indledende fase at få forstået opgaven så godt at vi kan give en præcis leveringsdato.

Vi har stor viden

Vi er altid på kursus. Enten når vi arbejder for vores kunder, eller når vi deltager i formaliseret kursus/certificeringsforløb. Vi underviser også andre Microsoft SQL Konsulenter således at de kan blive certificeret.

Vi vil tjene penge

Vi vil ikke pakke det ind. Vi vil/skal tjene penge for at vi også har en virksomhed om 10 år. Vi har dog ikke brug for at “score kassen”, da vi hellere vil have fair priser og bruge penge på at udvikle os.

Lidt om hvem vi er

Vi er dygtige og vi har det sjovt samtidig med at vi altid ønsker at leverer gode løsninger til vores kunder, og at vi ønsker at levere dem til tiden.

Vores vigtigste leveregel

Vi går hele vejen for vores kunder.

Ord som definerer os

Troværdighed, viden, loyalitet og lønsomhed.

Vi er gode til ...

Microsoft SQL servere, Microsoft Dynamics NAV og Business Intelligence.
BiErBilligt