Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Om SOAK

Kontakt

SOAK A/S blev stiftet i 2008, og virksomhedens målsætning er at hjælpe vores kunder med it forretningsløsninger. Vores udgangspunkt er Microsofts cloud platform.

Vi implementerer og supporterer ERP, CRM,  Business Intelligence løsninger og AI.

Virksomheden oplever stor organisk vækst med et spændende eksisterende kundegrundlag som vil mere, samt en voksende tilgang af nye kunder, der efterspørger vores ydelser.

Hovedsæde i Åbyhøj, men med kunder i hele landet og enkelte i udlandet, bl.a. i USA, Dubai, UK og Letland

Vi underviser gerne i de teknologier vi anvender, og vi bliver også benyttet af eksterne i undervisningsøjemed. Bl.a. laver vi webinarer for Microsoft.

Vi har kunder I flere kategorier – I Staten, Regioner, Kommuner, store danske virksomheder med internationalt snit og enorme installationer, men også mindre virksomheder, som har fået øjnene op for de muligheder man kan opnå med Microsofts produktpalette – og hvordan data kan anvendes til at give værdi i virksomhederne. Spørg SOAK hvis du vil inspireres.

“Vi er engagerede i vores arbejde og omkring de teknologier vi arbejder med. Vi er kompetente inden for vores felt – og så forsøger vi at have det sjovt. Vores mål er at levere gode løsninger, der bringer værdi til vores kunder.”

Derfor skal du samarbejde med os

Styring og overblik

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på, at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer, at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Dashboard med udvikling

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at sikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

 

Vi prioriterer at levere den bedste service

Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

 

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os uforpligtende for en gratis dialog.


Tag fat i os. Vi indgår gerne i en uforpligtende dialog om din virksomheds individuelle behov og mulighederne med Dynamics 365 Business Central.

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.