Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Microsoft

Power Platform

Microsoft Power Platform er en samling af værktøjer, der giver brugerne mulighed for at opbygge og automatisere deres egne apps og løsninger uden at skulle have dybtgående teknisk viden.

Platformen indeholder PowerApps, der giver mulighed for at opbygge og implementere apps til mobilen og web.

Power Automate (tidligere kendt som Microsoft Flow) er et værktøj til automatisering af arbejdsprocesser.

Power BI er et datavisualiseringsværktøj, der gør det nemt at analysere og dele data.

Det er bygget på Microsofts kraftfulde skyplatform og er kompatibelt med andre Microsoft-produkter som Dynamics 365 og Office 365.

office

Få indsigt med Power BI, bliv mere effektive med Power Automate, giv bedre kundeservice med Power Virtual agents eller lav en app der kan effektivisere produktionen.

Vi har prøvet det hele, og vi vil gerne hjælpe dig med din proces.

Vi kan eventuelt starte med et uforpligtende besøg, hvor I kan fortælle om jeres ønsker og behov, og hvor vi kan fortælle om hvad vi kan.

power bi

Vi er eksperter

Vi har erfaring, viden og lyst til at hjælpe dig med jeres Power Platform rejse.
Med de vigtigste certificeringer og praktisk erfaring, har vi evnerne til at tænke ud af boksen, så du får en løsning, der understøtter jeres ønsker.

power bi

Vi kan uddanne dine kollegaer

Har du et ønske om, at I selv kan vedligeholde jeres Microsoft Power Platform løsning (helt eller delvist), så kan vi som Microsoft certificerede undervisere hjælpe med dette.
Vi kan næsten ikke lade være, for det ligger i vores DNA at give viden videre til vores kunder.

Fordele ved Microsoft Power Platform

Microsoft Power BI

power bi

Mange kender i dag Power BI, og det er et stærkt værktøj til datadeling og visualiseringer.

Alle virksomheder kan bruge Power BI, og de største fordele er at det er let at komme igang, men samtidig kan produktet udvides.

 

Microsoft Power App

Power App

Power Apps består af flere ting, men primært er det vores vurdering, at fordelene ved at bruge Power Apps opstår, når man laver løsninger, der indeholder Apps til mobile enheder (f.eks. til scanning af varer) og webbaserede Apps, der kan bruges til administration.

Microsoft Power Automate

Power Automate

Hvorfor lave ting som du kan få jeres Microsoft 365 til at lave?

Power Automate automatiserer alt, hvad der kan automatisere, og mere til….

Det gør det let for dig.

Microsoft Virtual Agents

Virtual agent

Microsoft virtual agent er ganske kort… chatrobotter.

Fordelen ved Virtual agents er den underliggende infrastruktur og sprogforståelse. 

Du kan bygge en fornuftig chatrobot på kort tid og integrere den i jeres kundeservice.

Dataverse

dataverse

Dataverse er en universal database i Microsoft universet, der gør det muligt at udveksle data på en struktureret og effektiv måde.

Derudover så har dataverse den fordel at når man laver en tabel, så bygger man views og lister på tabellen. Derefter kan man lave alle de apps man vil, og arbejdsmetoderne vil være ens.

 

AI Builder

AI Builder

Med AI Builder kan du let komme igang med Machine learning der kan give værdi.

Lav eksempelvis en app med Power apps og AI builder der kan genkende objekter. Det kan være varer på dit lager eller i din butik.

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge os

Vi er gode til Microsoft Power platform fordi:

  • ZVi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, så sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.
  • ZVi har mange års erfaring, både fra små installationer med få brugere til komplekse installationer med mange brugere og integrationer.
  • ZVi har alle en forretningsmæssig baggrund. Nogle af os indenfor økonomi, andre salg. Det sættter os i stand til at forstå en virksomheds udfordringer, samtidig med at vi kan sætte det i en forretningsmæssig kontekt.
  • ZVi er nød til at være gode... Vores forretning er baseret på at vores kunder får værdi af samarbejdet, og eftersom at Microsoft cloudløsninger, inkl. Power Platformen, er vores kerneforretning, så bliver vi nød til at levere gode løsninger.
  • ZKonsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet software ingeniør studerende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Mød vores konsulenter

Martin Svava

Martin Svava

Seniorkonsulent

Martin er Seinorkonsulent og arbejder intensivt med hele Microsoft Power Platformen.
Det omfatter Automate, Apps, BI, Dataverse og relaterede produkter.
Altid med fokus på kundebehov.

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular