Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Microsoft Power Platform

Kontakt

Værdi med Microsoft

Power Platform

Microsoft Power Platform er en samling af værktøjer, der giver brugerne mulighed for at opbygge og automatisere deres egne apps og løsninger uden at skulle have dybtgående teknisk viden.
Platformen indeholder PowerApps, der giver mulighed for at opbygge og implementere apps til mobilen og web.
Power Automate er et værktøj til automatisering af arbejdsprocesser.
Power BI er et datavisualiseringsværktøj, der gør det nemt at analysere og dele data.
Power Pages stiller enkle værktøjer til rådighed for opbygning af websider.
Det hele er en del af Microsofts cloud-platform og er kompatibelt med andre Microsoft-produkter som Dynamics 365 og Office 365.

office

Få indsigt med Power BI, bliv mere effektive med Power Automate eller lav en app der kan effektivisere produktionen.

Vi er eksperter i Power Platform og bidrager gerne.

Ræk ud for en uforpligtende dialog.

power bi

Eksperter PowerPlatform

Vi er eksperter inden for Power Platform med både praktisk erfaring og certificeringer. Spørg os om løsninger baseret på Power Platform.

power bi

Tilbyder uddannelse

Har du et ønske om selv at stå for vedligeholdelse af Microsoft Power Platform (helt eller delvist), så er SOAK gerne  behjælpelig.
Vi tilbyder undervisning og tilstræber maksimal vidensoverdragelse.

Effektive værktøjer og funktioner med Power Platform

Microsoft Power BI

Power BI

Power BI er et stærkt værktøj til datadeling og visualisering.

Alle virksomheder, små såvel som store, kan anvende Power BI til at skabe overblik over data og forretning. Det er nemt at komme igang, og man vil kunne udvide brugen undervejs.

 

Læs om Power BI

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps

Power Apps er et enkelt værktøj til udvikling af ekstra funktionalitet. Man kan med Power Apps vælge at drage fordel af funktioner som kommer med mobile enheder (f.eks. kamera) eller man kan med apps udbygge funktionalitet i eksisterende løsninger, f.eks. virksomhedens ERP-system. Power Apps kan også anvendes til at sammenstille og anvende data fra flere kilder.  

Læs om Power Apps

Microsoft Power Automate

Microsoft Power Automate

Automatiser processer i virksomheden med Power Automate. Ligegyldigt om der er tale om HR-relaterede processer i virksomheden eller om det er betalingsprocedurer i ERP-systemet vil Power Automate kunne understøtte en proces, der gør hverdagen mere effektiv og smidig.

 

Læs om Power Automate

Microsoft Power Pages

Power Pages

Med Microsoft Power Pages opbygges nemt websider, der baserer sig på data.

Med Power Pages kan man desuden sikre et højt niveau at sikkerhed på websitet. 

 

Læs om Power Pages

 

Dataverse

Dataverse

Dataverse er en universal database i Microsoft-universet, der gør det muligt at udveksle data på en struktureret og effektiv måde.

Tabeller i Dataverse indeholder både lister og views, og de samme data kan nemt genbruges og anvendes i andre apps. 

AI Builder

AI Builder

AI Builder er en del af Power Platformen. Med AI Builder kommer du nemt  i gang med Machine learning. Lav eksempelvis en app med Power Apps og AI builder, der genkender objekter. Det kan være varer på dit lager eller i din butik.

Ud over AI Builder tilbyder SOAK også løsninger med andre AI værktøjer. 

Læs om anvendelsen af AI

 

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge SOAK

SOAK, en attraktiv samarbejdspartner fordi

  • ZVi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.
  • ZVi har mange års erfaring, både fra små installationer med få brugere til komplekse installationer med mange brugere og integrationer.
  • ZVi har en forretningsmæssig baggrund. Nogle indenfor økonomi, andre inden for salg eller andre områder. Det betyder, at vi har en forretningsmæssig tilgang til IT og kan forstå en virksomheds behov.
  • ZVi skal bevise os selv hver dag, da vores forretning er baseret på, at vores kunder får værdi af samarbejdet. Microsofts cloud-løsninger og Power Platform, er vores kerneforretning.
  • ZVi tilbyder konsulenter med forskellige kompetencer til differentierede priser. Vi har i en del år hjulpet software ingeniør studerende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb og sikrer dem den nødvendige vejledning. Det betyder, at vi - udover erfarne seniorkonsulenter - også kan tilbyde teoretisk velfunderet assistance til udvalgte projekter til en mere attraktiv pris. Generelt tilbyder vi erfarne konsulenter til arkitektopgaver og mindre erfarne konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede med minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Konsulentchef med overblik

blank

Martin Svava

Konsulentchef

Martin varetager rollen som konsulentchef og i nogle tilfælde også som konsulent i SOAK. Martin har det daglige overblik over opgaver og projekter. Med sin omfattende erfaring, både som IT-chef og konsulent, er Martin i stand til at forstå komplekse problemstillinger og udarbejde løsninger. Han er desuden kompetent i rollen som formidler af viden, og som brobygger mellem teknik og forretning.

;

Kontakt os

Mike Poulsen
Mike Poulsen

Salgsdirektør / partner

Kontakt os uforpligtende for en gratis dialog.


Tag fat i os. Vi indgår gerne i en uforpligtende dialog om din virksomheds individuelle behov og mulighederne med Microsoft Power Platform.

Udfyld formular, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen direkte på telefon +45 30 22 08 27 eller e-mail mp@soak.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.