Chat with us, powered by LiveChat

Wallmann

Firmaets spæde start går tilbage til 1980, hvor firmaet startede et lille 1 personers agenturfirma. Firmaet udviklede sig op igennem 1980érne og blev bl.a. et attraktivt mål for nogle af de ”store” producenter/leverandører i bla. Tyskland. Dengang under navnet M.S.K. Trading ApS.

M.S.K. Trading ApS omdøbes den 7. november 1991 til Glunz Danmark A/S, som et datterselskab ejet 100 % af den tyske træpladeproducent – Glunz AG, til at betjene det danske marked, som på det tidspunkt primært bestod af industrielle kunder indenfor møbel-, inventar- og køkkenindustri. Samtidig begyndte betjeningen af Trælaster og Byggemarkeder.

Primo 1994 blev det fra koncernledelsen besluttet, at Glunz Danmark A/S skulle være ansvarlig for alle koncernens aktiviteter i hele Skandinavien, og navnet ændredes pr. 1. juli 1994 til Glunz Scandinavia A/S.

1.1.1998 overgik selskabet igen til danske hænder og Jan Falck ansættes i virksomheden i salgsafdelingen der betjente trælaster og byggemarkeder.

Pr. 1.1.1999 ændrede selskabet navn fra Glunz Scandinavia A/S til MSK Scandinavia A/S. 

MSK Scandinavia A/S har de sidste år udviklet sig stærkt, såvel på produkt- som medarbejdersiden og står godt rustet til de kommende års udforinger.

www.wallmann.dk

miljoestyrelsen

Vi har hjulpet med

  • Business Intelligence
  • Rapportering
  • Datawarehousing

Skal vi hjælpe med din næste case

Kontakt en af vores konsulenter

Vi står klar til at hjælpe dig med dine cases/opgaver, og vil du udfordre os lidt, slå klik på kontakt og send os en mail, ring eller fang os på chatten.