Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Microsoft 365

Microsoft 365, eller Microsoft office, som de fleste kender produktet som, er en samling af produkter og tjenester fra Microsoft, der inkluderer Office-programmer som Word, Excel og PowerPoint, samt en række andre værktøjer til kommunikation og samarbejde.

Det giver brugerne adgang til deres filer og programmer fra hvor som helst og på forskellige enheder. Dertil giver det dem mulighed for at dele og samarbejde med andre i realtid.

Det er også inkluderet med sikkerhed og compliance-funktioner.

Office

Microsoft 365

Microsoft 365 hjælper jer med at blive mere sikre, effektive og Compliant. Det lyder som floskler, men med markedets bedste samling af værktøjer til administration, så har Microsoft ramt plet.

Der er de traditionelle Officeprodukter, som Excel, Word, Powerpoint etc.

Men derudover findes der også værktøjer til at øge jeres samarbejde og sikkerhed.

Sikkerhed

Sikkerhed og compliance

Som en del af din Microsoft 365 administration, så får du også værktøjer med til at administrere sikkerhed og compliance.

Med sikkerhedscenteret har du overblik over alle jeres ressourcer, om der er nogen PC’er, der er i risiko for angreb, og du kan handle proaktivt på det.

blank

Vi er eksperter

Vi har erfaring, viden og lyst til at hjælpe dig med jeres Microsoft 365 rejse.
Med de vigtigste certificeringer og praktisk erfaring har vi evnerne til at tænke ud af boksen, så du får en løsning, der understøtter jeres ønsker.

blank

Vi kan uddanne dine kollegaer

Har du et ønske om, at I selv kan vedligeholde jeres Microsoft 365 løsning (helt eller delvist), så kan vi som Microsoft certificerede undervisere hjælpe med dette.
Vi kan næsten ikke lade være, for det ligger i vores DNA at give viden videre til vores kunder.

Fordele ved Microsoft 365

Alle officeprodukter

Office

Når det kommer til effektivitet i en virksomhed, så er det velkendt at Officepakken med Excel, Word, Outlook, Access og Powerpoint giver god værdi og en let hverdag.

Udover at vi sælger licenser og hjælper virksomheder, så bruger vi også selv Microsoft 365.

Vi kender dermed til produkterne.

 

Samarbejde

Office

Samarbejde live i et regneark, sende kommentarer til hinanden i det dokument I arbejder i, eller sæt møder i stand via Teams.

Microsoft 365 er bygget til samarbejde, og vi kan konfigurere det og hjælpe jer igang, så I får mest muligt udbytte ud af det.

Automatisering

Office

Samspillet med de andre Microsoft cloud løsninger betyder, at automatisering er til rådighed.

Fra Outlook kan du lave et power automate, så der sker bestemte handlinger, når du modtager en mail.

Det lyder simpelt, men er genialt.

 

Sikkerhed

Sikkerhed

Vi siger WOW!!! Med Microsoft 365 får du branchens bedste sikkerhedscenter. 

Er du ligesom os, så er sikkerhed nødvendigt men lidt kedeligt. Microsoft har forsøgt at gøre det let og lidt mindre kedeligt ved at lave forskellige tilgange til sikkerhed i sikkerhedscenteret.

Udfordre gerne dig selv på din sikkerhedsscore, og se om du kan forbedre den.

Indsigt

blank

Der er masser af muligheder for at få indsigt i, hvordan I udnytter mulighederne i jeres Microsoft 365.

Hvornår sender I mails, hvor lange er jeres dokumenter, bruges det der laves.

Alt sammen for at arbejde mere effektivt.

Compliance

Sikkerhed

Passer I på jeres data? Overholder de computere der logger på jeres sikkerhedsretningslinjer?

Der er mange muligheder i compliancecenteret, og det giver mulighed for at definere en politik.

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge os

Vi er gode til Microsoft Office365 fordi:

  • ZVi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, så sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.
  • ZVi har mange års erfaring, både fra små installationer med få brugere til komplekse installationer med mange brugere og integrationer.
  • ZVi har alle en forretningsmæssig baggrund. Nogle af os indenfor økonomi, andre salg. Det sættter os i stand til at forstå en virksomheds udfordringer, samtidig med at vi kan sætte det i en forretningsmæssig kontekst.
  • ZVi er nød til at være gode... Vores forretning er baseret på at vores kunder får værdi af samarbejdet, og eftersom at Microsoft cloudløsninger, inkl. Microsoft 365 produkterne, er vores kerneforretning, så bliver vi nød til at levere gode løsninger.
  • ZKonsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet softwareingeniørstuderende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Mød vores konsulenter

Bo Johannsen

Bo Johannsen

Konsulent

Bo sidder med mange kasketter på, MEN er den primære kontakt, når man ringer til vores support.

Bo har flere certificeringer indenfor Dynamics 365, hvor han b.la. hjælper vores kunder med opsætninger og tilpasninger.

Bo er ligeledes ansvarlig for licensdelen hos Soak. Så når kunderne ønsker flere licenser, eller der er øvrige spørgsmål omkring disse, er det Bo, der klarer dette.

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular