Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Vision, mission & værdier

Kontakt

Hos Soak finder du kompetente ressourcer, der stiller spørgsmål og udfordrer dig. Det gør vi, fordi vi tager vores ansvar alvorligt og ønsker at levere værdi til dit projekt og til din virksomhed.

Vi har desuden en vision, mission og et værdisæt, som vi hver dag forsøger at arbejde ud fra. 

Vision

Vi skal skabe merværdi for vores kunder ved at opbygge langsigtede og ligeværdige samarbejder, hvor vi proaktivt bidrager med vores viden indenfor spændingsfeltet mellem forretning og IT.

Mission

Digitalisering uden bullshit….. Vi hjælper virksomheder på deres digitaliseringsrejse.

Værdier

  • Proaktive
  • Stabilitet
  • Humor
  • Stolthed
Vision

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Vi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, så sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at tilsikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

Vi har konsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet software ingeniør studerende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter, også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for, at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

Vi foretrækker en åben dialog med kunderne og siger gerne tingene ligeud. Vi tror på, at forretning skabt på ” no bullshit” giver de bedste resultater.

Er du interesseret i et møde?