Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Cases

I Soak er ingen kunder hverken for store eller for små.
Vi har siden 2008 oparbejdet en meget stor og alsidig kundekreds, og vi kan med stolthed sige, at mange af vores kunder har holdt ved i alle årene. Vi lægger meget stor vægt på at skabe langvarige relationer til gavn for både os og vores kunder.
Vi har kontorer i Vejle og Århus, men vi servicerer kunder i hele landet og enkelte i udlandet. Vi har blandt andet arbejdet med kunder fra USA, Dubai, UK og Letland. Dertil har vi kunder på tværs af mange brancher, ligesom vi arbejder med både private og offentlige kunder.
Hvis du vil høre mere om vores cases, er du meget velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du samarbejde med os

Kompetencer

Vores kompetencer er din tryghed for at du får løst dine opgaver på en ordentlig måde, hvor du kan være sikker på at løsningen er funktionel, robust og fremtidssikret. Derudover tilsikrer vores kompetencer at dine løsninger skaber værdi i din virksomhed.

Økonomi

Vi tilbyder gode timepriser og serviceaftaler. Dette aftales inden projektet skydes i gang. Målet for os er at tilsikre, at du/I får en god løsning til en fair pris.

Service

Vi er meget jordnære og har altid tid til en snak. Kunderne er de vigtigste for os, og alle kunder skal have god behandling. Vi sørger for at alting bliver leveret til tiden, og at der er kvalitet i det vi leverer.

Er du interesseret i et møde?