Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

IT Governance

Governance inden for IT refererer til de strategier, processer og rammer, der styrer og sikrer effektiv anvendelse af virksomheden IT-resurser. Det er afgørende for at opnå forretningsmæssige mål, minimere risici, sikre overholdelse af regler og standarder samt optimere IT-investeringer.

IT-governance handler om at etablere ansvar, beslutningsprocesser og retningslinjer for at sikre, at IT understøtter organisationens mission og vision på en hensigtsmæssig måde. Nogle af de væsentligste elementer i IT Governance kan ses herunder.

SOAK rådgiver gerne om compliance i relation til IT.

IT Governance

IT governance understøtter organisationens ydeevne, sikrer værdioptimering og risikostsyring, og underbygger samtidig virksomhedens strategi.

Fordele ved Governance

 Processer

Et centralt element i IT-governance er oprettelsen af strukturerede processer til at styre IT-ressourcer og -aktiviteter.

Det omfatter politikker, procedurer og retningslinjer, der definerer, hvordan IT skal forvaltes og bruges i organisationen.

Desuden indebærer governance også etablering af klare roller og ansvarsområder.

 

Risikostyring og compliance

blank

En vigtig del af IT-governance er risikostyring.

Dette indebærer at identificere, vurdere og håndtere risici relateret til IT-aktiviteter for dermed at minimere potentielle trusler.

Samtidig skal man sikre overholdelse af lovgivning og standarder (compliance).

Ydeevne

blank

Endelig er måling og evaluering af IT-ydeevne en integreret del af IT-governance.

Ved at implementere nøglepræstationsindikatorer (KPI’er) kan organisationen vurdere, om dens IT-aktiviteter understøtter de overordnede forretningsmæssige mål.

Dette muliggør kontinuerlig forbedring og tilpasning af IT-strategier i overensstemmelse med organisationens udvikling.

 

Kunder der har valgt os

Få sparring fra SOAK

Vi er gode til Governance fordi:

  • ZMed en kommerciel baggrund tilbyder et udvalg af SOAK’s konsulenter sparring og rådgivning inden for forandringsledelse og IT Governance.
  • ZMed udgangspunkt i din IT planform og strategi kan SOAK rådgive om hvordan virksomheden kan etablere bedre strukturer og processer til understøttelse af en effektiv IT Governance.
  • ZSOAK er med til at sikre at virksomhedens it-strategi bidrager med både serviceforbedringer, kvalitet og økonomiske fordele.
blank

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektrør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular