Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Medarbejdere

SOAK A/S råder over nogle af landets bedste konsulenter, og nedenfor kan du finde os og læse lidt om hvem vi er.

Udover egne konsulenter så råder vi over 100+ offshore udviklere , og 30+ Eksterne konsulenter.

Søren A. Frydensbjerg

Søren A. Frydensbjerg

CEO & partner

Som stifter af SOAK og med en baggrund som bl.a. økonomichef og en MBA i forandringsledelse har Søren en dyb forretningsforståelse. Med en omfattende viden og mangeårig erfaring med implementering af it-løsninger bidrager han med rådgivning om optimal IT-understøttelse og virksomhedsdrift til SOAKs kunder. SOAK er Sørens hjertebarn. Ud over at varetage rollen som CEO anvender Søren sin knowhow inden for it-teknologi, herunder som konsulent indenfor Microsofts Dynamics 365 Business Central samt Power Platform – og i nogle tilfælde som underviser hos Teknologisk Institut

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør & partner

Som partner og salgsdirektør udgør Mike en væsentlig del af ledelsen i SOAK og er samtidig en vigtig sparringspartner for SOAKs kunder. Mike bidrager med et godt overblik over både opgaver og kundeforhold. Han er uddannet finansøkonom og har i mange år arbejdet som IT-konsulent og -udvikler. Mikes færdigheder og dybe tekniske forståelse udgør et solidt fundament for understøttelse og rådgivning omkring IT. Hans kompetencer strækker sig over mange løsninger og teknologier. Bl.a. er Mike skarp indenfor Microsofts Power Platform og Business Intelligence samt Microsoft Dynamics 365 Sales.

Mike Poulsen

Martin Svava

Konsulentchef

Martin varetager rollerne som både konsulentchef og konsulent i SOAK. Med sin omfattende erfaring inden for IT og evne til formidling er Martin i stand til at simplificere komplekse problemstillinger og gøre dem nemt forståelige. Hans baggrund som tidligere IT-chef i en mellemstor virksomhed gør, at han er god til at tage udgangspunkt i den enkelte kundes situation og se helheden i kundernes behov. Inden for rammerne af SOAK fokuserer han på at optimere processer og visualisere data. Martin tilbyder specialistviden indenfor følgende af Microsoft teknologier: Power BI, Fabric, Azure Data Factory, SQL og Power Automate.

Martin Kirkholm

Martin Kirkholm

Seniorkonsulent

Som seniorkonsulent er Martin en værdifuld medarbejder hos SOAK A/S og har været det i mere end 10 år. Han udviser en imponerende dedikation og passion for sit arbejde. Med sin omfattende erfaring inden for implementering og udvikling af nye systemer har han været en nøglefigur i udviklingen af SOAK gennem årene. Martin arbejder tæt sammen med vores kunder, og er ofte at finde hos dem. Blandt Martins ekspertiser rummer teknologier og værktøjer, der relaterer til Business Intelligence.

Martin Svava

Morten Ørgaard

Seniorkonsulent

Morten er certificeret Power Platform specialist, og han arbejder primært med Power Apps, hvor han hjælper vores kunder med at strømline processer og optimere deres indtjening. Morten udvikler alle typer af Power Apps, og ofte i samspil med Dataverse og Power automate.

Wirginia Szoltysek

Bo Johannsen

Konsulent

Bo er en både alsidig og vellidt konsulent, og er samtidig den primære kontaktperson ved kontakt til SOAKs support. Bo varetager både udvikling og support indenfor Microsofts Power Platform, herunder løsninger baseret på Power BI, Power Apps og Power Automate. Bo har desuden et godt indblik i licensieringen af bl.a. Microsofts løsninger, så skal der anskaffes nye licenser, eller er der spørgsmål om licensieringen er man altid velkommen til at kontakte Bo.

Roksana Dziadowicz

Martin Grubbe Jensen

Konsulent

Martin er uddannet cand.it. i webkommunikation og har supplerende uddannelser som webudvikler og multimediedesigner. Hans kreative tilgang og uddannelser giver et godt udgangspunkt for at bidrage med teknisk forståelse og viden i kundeforholdet. Martin anvender sin tekniske indsigt og erfaring til bl.a. at automatisere processer hos SOAKs kunder. Han er ekspert i Power Platformen, herunder Power Automate, PowerApps samt Dataverse.

Daniel Moscaliciuc

Daniel Moscaliciuc

Konsulent

Daniel har en uddannelse som softwareingeniør med særligt fokus på business intelligence. Daniels vigtigste kompetencer er indenfor Microsofts Power Platform, herunder Power BI og Power Apps samt AI Builder. Daniel har desuden stor erfaring med udvikling af integrationer og bidrager også med projektstyring.

Billede kommer senere

Catalin Alexandru

Konsulent

Catalin er en af virksomhedens yngre talenter, der dedikerer betydelig tid til at blive en af de mest kompetente inden for de teknologier, vi anvender. Catalin har stærke færdigheder inden for c#, MS SQL og er i gang med at erhverve sig viden inden for Microsoft Azure og Microsoft Power Platform.

Billede kommer senere

Alexandru Jurj

Konsulent

Alexandru er uddannet softwareingeniør. Han gør en stor indsats for at tilegne sig ny viden om både løsninger og teknologier. Alexandrus ekspertise og faglige baggrund tager afsæt i Microsofts teknologier. Bl.a. udvikler han løsninger med baggrund i MS SQL, c# og Power Platform med specielt fokus på Power Pages.

SOAK ekstern konsulent

Roksana Dziadowicz

Konsulent

Roksana er uddannet Software Ingeniør med fokus på business intelligence. Roksanas primære arbejdsværktøjer hos SOAK er Microsofts Power Platform, primært Power BI og Power Apps samt AI Builder. Roksana udvikler desuden løbende på vores Dezision værktøj.

Billede kommer senere

Elisabeth Eckersley

Konsulent

Elisabeth er uddannet ved Syddansk Universitet og har en baggrund indenfor dataanalyse. Hun er certificeret i Microsofts Power Platform og arbejder primært med MS SQL og Power BI. Elisabeth trives med udfordringer, især dem der involverer at finde løsninger på komplekse problemstillinger – og så arbejder hun i øvrigt ud fra sin base i Skotland.

Sebastian Backs, Konsulent

Sebastian Backs

Konsulent

Sebastian har en kandidatgrad i Corporate Communication and IT fra Århus School of Business and Social Sciences. Siden 2022 har han arbejdet med Power BI og Power Automate. Sebastians erfaring med Power Platformen og hans interesse for integrationsopgaver, især inden for logistik og WMS-systemer, gør ham til en værdifuld ressource i udviklingen og udbygningen af løsninger til vores kunder.

Mihai Mihaila

Mihai Mihaila

Junior udvikler

Mihai læser software technology engineering. Ved siden af studiet bidrager Mihai med udvikling af løsninger indenfor Microsofts teknologier i SOAK. Bl.a. har Mihai opnået god erfaring med Microsoft Azure, Microsoft Power Platform og herunder Power Pages, MS SQL og NET.

Katerina Okholm

Katerina Okholm

Salgskoordinator

Katerinas fornemste rolle i SOAK er at varetage kundekontakt og understøtte salgsafdelingen. Katerina har en venlig og serviceminded tilgang til både interne og eksterne relationer og kunder. Med sit imødekommende og udadvendte væsen spiller Katerina en vigtig rolle i hele SOAK’s tilgang til markedet.

Martin Winther Andersen

Martin Winther Andersen

Konsulent

Martin har en baggrund som cand.it og konsulent inden for ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Han bruger sin erfaring og sin uddannelse til at optimere forretningsprocesser med IT samt bidrage til succesoplevelser med Dynamics 365 Business Central. Martin er at finde både på kontoret og hos Soaks kunder.

Foto på vej

Mathias Frydensbjerg

Softwaretester

Mathias tester det interne software vi udvikler (Ubidogy.com) inden vi releaser nye funktioner. Han benytter sig af testplaner i Azure Devops og Power Automate.

Emma Agerbo

Emma Agerbo

Marketing og SoMe

Emma Agerbo er vores studentermedarbejder, som passer de sociale medier, og arbejder med design på vores hjemmeside.

Lisa Iversen, Freelance marketing konsulent

Lisa Iversen

Marketing

Lisa er SOAKs freelance marketing konsulent, som understøtter SOAK i det daglige arbejde med marketing. Læs evt. mere om Lisa på https://marketinglink.dk/.

Billede kommer senere

Eksterne konsulenter

Konsulenter

SOAK har 30+ eksterne konsulenter tilknyttet, som varetager opgaver hos vores kunder inden for kerneområderne, som indbefatter Dynamics 365 og Power Platform samt tilhørende teknologier.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.