Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Medarbejdere

SOAK A/S råder over nogle af landets bedste konsulenter, og nedenfor kan du finde os og læse lidt om hvem vi er.

Udover egne konsulenter så råder vi over 100+ offshore udviklere , og 30+ Eksterne konsulenter.

Søren A. Frydensbjerg

Søren A. Frydensbjerg

CEO

Søren Agerbo har en stor forretningsforståelse, både som tidligere økonomichef og som underviser i SQL- og i BI. Søren underviser blandt andet hos Teknologisk Institut i Microsoft & Azure Dataplatform. Han har en MBA i forandringsledelse, som gør, at han har en god forståelse, for både forandringer og hvordan man vækster som virksomhed. Denne viden spredes til alle medarbejdere og kunder. SOAK er Sørens hjertebarn, og han er stor tilhænger af at møde kunderne der hvor de er. Derfor deltager han aktivt i konsulentarbejdet hos nogen af vores største kunder.

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Konsulentchef

Mike Poulsen er uddannet Finansøkonom, og bruger blandt andet denne viden i forbindelse med behovsafdækning hos kunderne . Mike har et godt overblik, og har en god kontakt med kunderne. Mike har stor erfaring indenfor Business Intelligence teknologien, og ved en målrettet indsats har han opnået stærke kompetencer i disse værktøjer. Udover at Mike er meget teknisk dygtig, så er han også rigtig passioneret for IT hvilket kommer til udtryk i arbejdet med vores kunder.

Peter Møller

Peter Møller

Salgschef

Peter Møller har i de seneste 20 år beskæftiget sig med software løsninger til det offentlige og private marked. Han lægger stor vægt på, at skabe gode og langvarige relationer til kunderne, ligesom det er vigtigt for ham, at forstå kundens forretning og behov. Peter har oprindelig en revisionsmæssig baggrund og er derfor bredt orienteret indenfor økonomi. Han er en meget dedikeret person, han er vellidt og ikke mindst god til at forstå mennesker. Han skaber værdi hos kollegaer, kunder og for SOAK.

Telefonnummer: +45 26 82 47 71                                          E-mail: peter.moller@soak.dk                      

Martin Kirkholm

Martin Kirkholm

Seniorkonsulent

Martin Kirkholm er virksomhedens Seniorkonsulent, han har været ansat hos SOAK A/S i mere end 10 år. Han er meget dedikeret og passioneret. Disse mange år, gør at han har stor erfaring indenfor hvad vi laver og han har været med til at udvikle SOAK igennem tiden. Martin arbejder meget ude hos kunderne og han har derfor et tæt samarbejde med dem. Den store erfaring Martin har draget sig, handler i bund og grund om Business Intelligence teknologien. Heriblandt værktøjerne og implementeringen af nye systemer.

Martin Svava

Martin Svava

Seniorkonsulent

Martin Svava er en fremragende formidler. Martin har tidligere arbejdet som IT-chef og stået for IT driften af en mellemstor virksomhed. Han er meget passioneret for mennesker, læring og IT. Disse egenskaber kan tydligt ses i hans måde at arbejde på. I SOAK arbejder han med optimering af processer og visualisering af data. Hans brede erfaring indenfor IT og formidling gør, at Martin kan få komplekse problemstillinger ned på et forståeligt niveau.

Wirginia Szoltysek

Wirginia Szoltysek

Konsulent

Wirginia er uddannet Software Ingeniør og har stor fokus på Machine Learning og business intelligence. Hendes primære arbejdsværktøjer er Microsoft Power Platform, primært Power BI og Power Apps (inkl. AI Builder).

Roksana Dziadowicz

Mathias Andersen

Konsulent

Mathias har en cand.merc uddannelse fra Aarhus Universitet i ”Economics & Business Adminstration med speciale i Business Intelligence (BI)”.

Mathias er ansat ved SOAK som BI konsulent og beskæftiger sig hovedsageligt med udvikling af BI rapporter, der har til formål at understøtte og forbedre kundernes forretningsmæssige beslutninger.

Daniel Moscaliciuc

Daniel Moscaliciuc

Juniorkonsulent

Daniel er uddannet Software Ingeniør og har haft et stort fokus på business intelligence under sin uddannelse. Daniels primære arbejdsværktøjer er Microsoft Power Platform, primært Power BI og Power Apps (inkl. AI Builder). Daniel udvikler integrationer til vores dezision værktøj, og hjælper med at udvikle og projektstyre skræddersyet integrationer for vores kunder.

Billede kommer senere

Catalin Alexandru

Juniorkonsulent

Catalin er en af firmaets unge løver som bruger meget tid på at blive en af de bedste indenfor de teknologier vi arbejder med. Catalin er skarp på c#, SQL og er i gang med at lære Microsoft Azure, og Microsoft Power Platform.

Billede kommer senere

Alexandru Jurj

Junioronsulent

Som Catalin, så er Alexandru fremadstormende og med stort mod på at lære nye ting. Han hjælper vores kunder med SQL, Power platformen og en smule c#.

SOAK ekstern konsulent

Roksana Dziadowicz

Juniorkonsulent

Roksana er uddannet Software Ingeniør og har haft et stort fokus på business intelligence under sin uddannelse. Roksanas primære arbejdsværktøjer er Microsoft Power Platform, primært Power BI og Power Apps (inkl. AI Builder), samt udvikling og vedligeholdelse af vores Dezision værktøj

Billede kommer senere

Line Guld

Juniorkonsulent

Line er ved at blive uddannet Software Ingeniør og med stor fokus business intelligence. Line’s primære arbejdsværktøjer er Microsoft Power Platform, primært Power BI og Power Apps (inkl. AI Builder), samt udvikling og vedligeholdelse af vores Dezision værktøj

Billede kommer senere

Bo Johannsen

Konsulent

Bo sidder med mange kasketter på, MEN er den primære kontakt, når man ringer til vores support.

Bo har flere certificeringer indenfor Dynamics 365, hvor han b.la. hjælper vores kunder med opsætninger og tilpasninger.

Bo er ligeledes ansvarlig for licensdelen hos Soak. Så når kunderne ønsker flere licenser eller der er øvrige spørgsmål, omkring disse, er det Bo der klarer dette.

Billede kommer senere

Martin Grubbe Jensen

Konsulent

Martin har en Cand.it. i webkommunkation og dertilhørende Webudvikler samt Multimediedesigner uddannet.Sammen med hans kreative tankegang og uddannelser i bagagen kan han bringe en god mængde tekniskforståelse og viden på bordet i kunderelationen.

Martin arbejder i Power Platformen herunder: Power Automate, Power Automate Desktop, PowerApps og Dataverse, hvor han b.la. medvirker til at automatisere processer i forhold til kundernes ønsker.

soak_unknown-min

Conni Klostergaard

Backend Koordinator

Som Backend Koordinator hos SOAK er Connis primære ansvar at sikre den optimale drift og support af backend-systemerne for kunderne. Hun arbejder tæt sammen med udviklere og systemadministratorer for at sikre, at backend-systemerne er stabile, sikre og yder den bedst mulige ydeevne. Udover drift og support er Conni også ansvarlig for at koordinere backend-udviklingsteamets aktiviteter. Hun sørger for at opretholde et effektivt samarbejde mellem udviklere, tester og projektledere for at sikre rettidig levering af backend-løsninger og problemfri implementering af nye funktioner eller opdateringer.

Billede kommer senere

Morten Ørgaard

Seniorkonsulent

Morten er certificeret Power Platform specialist, og han arbejder primært med Power Apps, hvor han hjælper vores kunder med at strømline processer og optimere deres indtjening. MOrten udvikler alle typer af Power Apps, og ofte i samspil med Dataverse og Power automate.

soak_unknown-min

Emma Agerbo

Marketing og SoMe

Emma Agerbo er vores nye studentermedarbejder, som passer de sociale medier, og arbejder med design på vores hjemmeside.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.

soak_unknown-min

Eksterne konsulenter

Konsulent

Vi har 30+ konsulenter tilknyttet med kompetencer indenfor vores kerneområder.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.

Microsoft Azure giver mulighed for at skalere op og ned efter behov. Du sparer penge, og får høj/god ydelse.