Chat with us, powered by LiveChat

Medarbejdere

SOAK A/S råder over nogle af landets bedste konsulenter, og nedenfor kan du finde os og læse lidt om hvem vi er.

Udover egne konsulenter så råder vi over 100+ offshore udviklere , og 30+ Eksterne konsulenter.

soak_soren-min

Søren A. Frydensbjerg

CEO

Søren Agerbo har en stor forretningsforståelse, både som tidligere økonomichef og som underviser i SQL- og i BI. Søren underviser blandt andet hos Teknologisk Institut i Microsoft & Azure Dataplatform. Han har en MBA i forandringsledelse, som gør, at han har en god forståelse, for både forandringer og hvordan man vækster som virksomhed. Denne viden spredes til alle medarbejdere og kunder. SOAK er Sørens hjertebarn, og han er stor tilhænger af at møde kunderne der hvor de er. Derfor deltager han aktivt i konsulentarbejdet hos nogen af vores største kunder.

soak_mike-min

Mike Poulsen

Konsulentchef

Mike Poulsen er uddannet Finansøkonom, og bruger blandt andet denne viden i forbindelse med behovsafdækning hos kunderne . Mike har et godt overblik, og har en god kontakt med kunderne. Mike har stor erfaring indenfor Business Intelligence teknologien, og ved en målrettet indsats har han opnået stærke kompetencer i disse værktøjer. Udover at Mike er meget teknisk dygtig, så er han også rigtig passioneret for IT hvilket kommer til udtryk i arbejdet med vores kunder.

soak_soren-min

Peter Møller

Salgschef

Peter Møller har i de seneste 20 år beskæftiget sig med software løsninger til det offentlige og private marked. Han lægger stor vægt på, at skabe gode og langvarige relationer til kunderne, ligesom det er vigtigt for ham, at forstå kundens forretning og behov. Peter har oprindelig en revisionsmæssig baggrund og er derfor bredt orienteret indenfor økonomi. Han er en meget dedikeret person, han er vellidt og ikke mindst god til at forstå mennesker. Han skaber værdi hos kollegaer, kunder og for SOAK.

Telefonnummer: +45 26 82 47 71                                          E-mail: peter.moller@soak.dk                      

soak_martin-min

Martin Kirkholm

Seniorkonsulent

Martin Kirkholm er virksomhedens Seniorkonsulent, han har været her i 10 år. Han er meget dedikeret og passioneret. Disse mange år, gør at han har stor erfaring indenfor hvad vi laver og han har været med til at udvikle SOAK igennem tiden. Martin arbejder meget ude hos kunderne og han har derfor et tæt samarbejde med dem. Den store erfaring Martin har draget sig, handler i bund og grund om Business Intelligence teknologien. Heriblandt værktøjerne og implementeringen af nye systemer.

soak_unknown-min

Martin Svava

Konsulent

Martin Svava er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og en fremragende formidler. Martin har tidligere arbejdet som IT-chef og stået for IT driften af en mellemstor virksomhed. Han er meget passioneret for mennesker, læring og IT. Disse egenskaber kan tydligt ses i hans måde at arbejde på. I SOAK arbejder han med optimering af processer og visualisering af data. Hans brede erfaring indenfor IT og formidling gør, at Martin kan få komplekse problemstillinger ned på et forståeligt niveau.

Roksana Dziadowicz

Konsulent

Roksana Dziadowicz er vores praktikant, som arbejder med Business Intelligence værktøjer. Roksana er Microsoft Certificeret i DA-100. 

soak_unknown-min

Louise Florman

Salgskonsulent

Louise Florman er uddannet handelsassistent og har efterhånden opnået en bred erfaring indenfor salg. Hun arbejder meget struktureret og ønsker at bygge langvarige relationer til kunderne. Louise møder kunderne, på kundens præmisser og går meget op i, at der leveres løsninger, der tilgodeser kundens behov. Derudover er Louise dygtig til SO-ME og passer og plejer vores hjemmeside og sociale medier. Hendes dedikation til SOAK er stor og hun er i høj grad med til at præge vores kultur.

Telefonnummer: +45 26 71 11 19                                          E-mail: lf@soak.dk

soak_unknown-min

Eksterne udviklere

Udvikler

Med adgang til plus 1.000 offshore udviklere, dækker vi ethvert behov.

soak_unknown-min

Eksterne konsulenter

Konsulent

Vi har 30+ konsulenter tilknyttet med kompetencer indenfor vores kerneområder.