Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Microsoft Azure

Med Microsoft Azure kan du flytte din IT-infrastruktur i skyen, og dermed få en større fleksibilitet i forhold til de behov I har i jeres virksomhed.

Microsoft Azure tilbyder en række værktøjer/tjenester, herunder virtuelle maskiner, databaser, lagring, analyse og meget mere.

Microsoft Azure er en kosteffektiv løsning, der giver dig friheden til at fokusere på din kerneforretning, mens teknologien tager sig af resten.

Vi tager os af alt det praktiske, og det gør vi på baggrund af jeres behov og mulighederne på Microsoft Azure.

Microsoft Azure

Opnå forretningsmæssige fordele

Der er masser af fordele ved at flytte i skyen. Alle taler om økonomien. Men vidste du at du får mange flere muligheder for at støtte din virksomhed med IT. Eksempelvis kan I begynde at arbejde med Machine Learning i løbet af få timer. Det giver ikke en hurtig løsning, men det giver mulighed for at tale IT med forretningen i en praktisk kontekst.

Microsoft Azure

I behøver ikke at gå all in

De fleste virksomheder, der går i skyen, starter i en hybrid løsning, så de beholder fordelene ved at have sin egen infrastruktur, samtidig med at de får fordelene ved en Cloud løsning. Andre går all in på en cloud løsning.
Valget er jeres, og med den rette rådgivning kommer i godt igang.

Azure

Vi er eksperter

Vi har erfaring, viden og lyst til at hjælpe dig med jeres Azure eventyr.
Med de vigtigste certificeringer og praktisk erfaring, har vi evnerne til at tænker ud af boksen, så du får en løsning der understøtter jeres ønsker.

Azure

Vi kan uddanne dine kollegaer

Har du et ønske om at I selv kan vedligeholde jeres Microsoft Azure løsning (helt eller delvist), så kan vi som Microsoft certificerede undervisere hjælpe med dette.
Vi kan næsten ikke lade være, for det ligger i vores DNA at give viden videre til vores kunder.

Derfor skal du vælge

Microsoft Azure

Skalerbarhed og fleksibilitet

Microsoft Azure

I stedet for at investere i dyre servere der enten bliver købt for stort eller for småt, så kan du med Azure skalere op og ned efter behov.

Det betyder, at du kan have god performance, når det kræves og skrue ned og spare omkostninger, når det er muligt.

Du slipper for utilfredse brugere, og du får en glad økonomiafdeling.

Hybrid cloud

Microsoft Azure

Microsoft Azure giver dig mulighed for at have en blandet infrastruktur, så du kan placere nogle ting i skyen og andet lokalt hos jer selv.

Økonomi og services kan afgøre, hvor det er mest optimalt. Alt kan overvåges og styres fra et sted.

Integreret sikkerhed

azure

Alt hænger sammen med Microsoft Azure, når det kommer til sikkerhed. Du kan styre sikkerheden i mange andre produkter/service, herunder Microsoft Power Bi og Microsoft 365.

Udover adgangskontrol, giver Azure også mulighed for proaktiv monitorering af sikkerheden.

Du er i trygge hænder.

 

Machine Learning

azure

Azure tilbyder avancerede machine learning- og kunstig intelligens-tjenester, som gør det nemmere at integrere avanceret analyse og automatisering i dit system.

Sagt på en anden måde.. Har I aldrig brugt Machine Learning før, så kan I komme igang uden store investeringer. Er I erfarne, så kan I fortsætte jeres Machine Learning rejse på et utal af services.

Kosteffektivt

azure

Azure tilbyder fleksible priser, herunder betaling efter brug og reserved instances, hvilket gør det nemmere at budgettere og styre omkostningerne.

Skru op for ressourcerne, når der er gang i virksomheden. Skru ned når der sker mindre, og du vil spare omkostninger.

Mange services

azure

Om du ønsker at drive et lille website, eller bygge en stor global løsning, så tilbydes dette på Azure.

Vi oplever ofte, at vores kunder ønsker netværksløsninger, virtuelle maskiner, Azure SQL databaser og BI løsninger, hvor de kan bruge f.eks. Azure Data Factory eller Synapse.

Det meste er muligt og let at komme igang med, med den rette leverandør

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge os

Vi er gode til Microsoft Azure fordi:

  • ZVi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, så sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.
  • ZVi har mange års erfaring, både fra små installationer med f.eks. en Azure SQL database til komplette 100% cloud løsninger og hybrid løsninger.
  • ZVi tør prøve nye løsninger og bruger gerne nye services. Azure er et samspil af kendte teknologier som f.eks. SQL, Virtuelle maskiner og netværk og nye teknologier som Machine Learning, Iot Hubs og mange flere. Vi går gerne i dialog omkring samspil mellem disse.
  • ZVi er nød til at være gode... Vores forretning er baseret på at vores kunder får værdi af samarbejdet, og eftersom at Microsoft cloudløsninger, inkl. Azure, er vores kerneforretning, så bliver vi nød til at levere gode løsninger.
  • ZKonsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet softwareingeniørstuderende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter, også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Mød vores konsulenter

Søren Agerbo Frydensjberg

Søren Agerbo Frydensjberg

Partner / underviser / konsulent

Søren er en af vores dygtige seniorkonsulenter, og sammen med de andre konsulenter vil han kunne være i stand til at hjælpe jer “i skyen”. Søren har stor erfaring med Microsoft Azure, han har været med siden starten, og samtidig har han designet flere cloud- og hybridløsninger.

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular