Chat with us, powered by LiveChat
+45 71 74 11 00 info@soak.dk

Sikkerhed

Vi tager sikkerhed alvorligt, men vi gør også noget ved det!!!! Mange taler om sikkerhed, vi hjælper med at gøre dine systemer sikre.

Primært arbejder vi med Microsoft Security center og Microsoft Endpoint manager. Dette er to værktøjer, der er forholdsvis økonomisk fordelagtige, og samtidig sikrer de dine PC’er og dine servere onprem og i Microsoft Azure. 

Derudover kan de hjælpe dig med at overholde ISO standarder.

Microsoft security center

Microsoft security center

Microsoft Security Center er et sikkerhedsværktøj, der giver brugere mulighed for at overvåge og beskytte deres enheder mod trusler. Det kan også hjælpe med at administrere sikkerheden på flere enheder og giver mulighed for at integrere med andre sikkerhedsløsninger.

Microsoft Endpoint manager

Microsoft Endpoint manager

Microsoft Endpoint Manager er en samling af værktøjer, der giver IT-administratorer mulighed for at administrere og beskytte enheder (endpoints) som PC’er, smartphones og tablets, der er tilsluttet et netværk. Det giver IT-administratorer mulighed for at administrere sikkerhedsindstillinger, distribuere software og opdateringer, samt overvåge og styre enhederne.

Lidt om sikkerhed

Overblik og mål

Microsoft Endpoint manager

Det er vigtigt, at I har overblik og mål. Vi hjælper jer med at sætte både mål og overblik op, så I løbende kan se, om I har et sikkerhedsniveau, der passer til jeres ambitioner.

Alle vil gerne være sikre fra dag 1, men det tager tid at gøre det ordentligt. Sammen med jer kan vi ramme den sikkerhed, der passer til jer.

Med Microsoft Security center er det faktisk også sjovt at følge med i.

 

Endpoints

Microsoft Endpoint manager

Endpoints er et kedeligt ord, men det betyder groft sagt bare, at vi skal sikre, at jeres PC’er, mobiltelefoner etc. er konfigureret på en ordentlig måde.

Har I styr på bitlocker koder? Kan I slette en enhed, hvis den bliver stjålet?

Der er mange spørgsmål, der skal besvares, og vi hjælper gerne med at gøre dette.

Malware

blank

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange problemer opstår, fordi folk modtager og åbner mails, de ikke burde åbne.

Med Microsoft Defender kan man minimere risikoen for, at dette sker.

 

Kunder der har valgt os

Derfor skal du vælge os

Vi er gode til Sikkerhed fordi:

  • ZVi er certificerede. Det i sig selv giver ikke praktiske kvalifikationer, men sammen med vores praktiske erfaring, så sætter certificeringerne os i stand til at arbejde efter best practice metoder.
  • ZVi har mange års erfaring, både fra små installationer med få brugere til komplekse installationer med mange brugere og integrationer.
  • ZVi forstår at finde en god balance mellem sikkerhed og brugbarhed af systemerne.
  • ZVi er nød til at være gode... Ellers ønsker vores kunder ikke at samarbejde med os.
  • ZKonsulenter til alle typer og priser. Vi har i en del år hjulpet software ingeniør studerende i deres forløb, og vi ansætter dem gerne efter endt studieforløb. Det betyder at vi, udover vores erfarne seniorkonsulenter også har billigere men teoretisk velfunderede konsulenter. Med andre ord. Erfarne konsulenter til arkitektopgaverne og billigere konsulenter til andet arbejde. Bemærk dog at alle er certificerede og har minimum 1 års kundearbejde bag sig.

Mød vores konsulenter

Mathias Andersen

Mathias Andersen

konsulent

Mathias er en af vores dygtige konsulenter. Han arbejder med en del af vores produkter, herunder sikkerhedscenter og Endpoint manager.

Sådan kontakter du os

Mike Poulsen

Mike Poulsen

Salgsdirektør

Udfyld formularen til højre, eller kontakt vores salgsdirektør Mike Poulsen på telefon +45 30 22 08 27 eller email mp@soak.dk.

Vi kommer gerne på et uforpligtigende besøg, og I er også velkomne til at besøge os i Århus.

Kontaktformular